IN THE PICTURE FOOD

BUITENAARDS LEKKER

Duurzaam koken volgens de natuur is iets wat meer chef-koks doen. Maar drie-Michelinsterrenchef Mauro Colagreco gaat nog een stap verder. In zijn restaurant Mirazur – in de Franse badplaats Menton – kookt hij biodynamisch: duurzaam, biologisch uit eigen tuin én volgens het ritme van de natuur en de invloed van de maan en planeten. Dit resulteert in het dagelijks wisselende Mirazur Universe-menu, dat als basis altijd blad, wortel, fruit of bloem heeft. Zoals dit gerecht met bloemen. En gasten eten dat dan met uitzicht op de bergen en de zee.

mirazur.fr

Naar Nice

Vluchtduur 1 uur en 55 minuten.

BOEK JE REIS

Compenseer uw CO2-uitstoot van deze KLM-vlucht voor € 2.

COMPENSEER

Naar Nice vanaf 6.000 Miles.

MILES

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send