PROMOTION DREAMTRIPS

Stedentrip naar Praag
met KLM Holidays

De bijnaam van Praag luidt niet voor niets de Gouden Stad. Met al zijn architectonische en culturele schatten wordt de hoofdstad van Tsjechië gezien als een van de mooiste steden van Europa.

Zin in cultuur?

Ontdek een stad waar muziek inzit. Praag is de ideale bestemming voor een stedentrip of start van een langere vakantie in Tsjechië. Wandel door de smalle straten, langs de fraaie Sint-Vituskathedraal en geniet van de historische architectuur. Het oude stadsplein is omringd met gebouwen uit diverse tijden. Zoek hier een terrasje op en geniet van al die pracht en praal. De oudste wijk van de stad is Malá Strana, waar prachtige tuinen te vinden zijn. De bijzondere synagogen in de Joodse wijk Josefov, waar schrijver Franz Kafka geboren is, zijn ook zeker het bezoeken waard. En dat geldt ook voor de drie operagebouwen: het Nationaal Theater, de Praagse Staatsopera en het Statentheater. Reserveer op tijd, want voorstellingen zijn gewild en dus snel uitverkocht. Bij Museum Kampa, met een grote collectie hedendaagse kunst, kunt u altijd naar binnen. Nog een aanrader: het Nationaal Museum. Dat heeft meer dan twintig miljoen voorwerpen in huis, handig onderverdeeld in categorieën als archeologie, prehistorie en diergeneeskunde.

Spectaculair uitzicht

De Praagse Burcht en het Strahovklooster liggen iets hoger en dat levert fraaie uitzichten op over de stad. Beide bezienswaardigheden nemen ook een belangrijke plek in de Praagse culturele geschiedenis in. Wilt u nóg beter uitzicht? Neem dan de kabelbaan naar de Petřínheuvel waar zich de Petřín-uitkijktoren bevindt. Door de stalen constructie lijkt hij op de Eiffeltoren. De zestig meter hoge uitkijktoren werd in 1891 gebouwd voor een tentoonstelling en levert het meest spectaculaire zicht op over de stad en de Moldau-rivier.

Reisaanbieding

€ 50 korting op
een stedentrip
naar Praag

Exclusief voor lezers van Flying Dutchman. Met KLM Holidays stelt u zelf uw ideale pakketreis samen. Dat is een KLM-vlucht en hotel en/of auto gecombineerd voor een voordelige prijs. En als u nu boekt, krijgt u € 50 korting per boeking.

 

Hoe werkt het
Ga naar klmholidays.nl, kies uw reisdata, bepaal hoelang u wilt blijven, selecteer een van de ruim 200 hotels in Praag (vanaf 3-sterren) en de ideale vertrektijd uit het aanbod van vier KLM-vluchten per dag. Naar wens kunt u extra’s bijboeken als excursies en een transfer van de luchthaven naar het hotel. Wist u dat KLM de CO2-uitstoot van uw vluchten compenseert na het boeken van een KLM Holidays-pakketreis? Zo maakt u een verantwoorde keuze.

Kortingscode
Vul de kortingscode KLM PRAAG in tijdens het boeken en de € 50 korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Voorwaarden

  • De kortingscode is geldig t/m
    31 augustus 2021 voor reizen t/m 31 december 2021.
  • De korting geldt per boeking.
  • Niet geldig op losse vliegtickets of op andere bestemmingen.
  • Niet geldig in combinatie
    met andere kortingscodes.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Deze kan niet achteraf worden verwerkt.
  • Een KLM Holidays-pakketreis dient uit minimaal 2 nachten en maximaal 29 nachten te bestaan.

Meer informatie
KLM Holidays worden verzorgd in samenwerking met Airtrade. Kijk op klmholidays.nl voor meer informatie.

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf bezoek de KLM Holidays website.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send