WELKOM

Zomer &
plannen

lees verder

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om te genieten van het goede weer en om nieuwe avonturen te beleven. Ikzelf ga een rondreis maken met mijn gezin door Indonesië en kan niet wachten om te genieten van de prachtige natuur en de bijzondere cultuur daar. Heeft u nog geen concrete plannen voor de zomer? Misschien biedt KLM Holidays dan wel de ideale oplossing. Vlucht, verblijf en vervoer: u stelt het hele pakket voor de perfecte vakantie eenvoudig samen. Met een uitgebreide keuze – van Europese stedentrips tot Caribische vakanties en verre reizen naar Azië en Afrika – is er voor ieder wat wils. Meer informatie vindt u op klmholidays.nl. Deze zomer hebben we ons routenetwerk naar Azië verder uitgebreid en vliegen we naar zestien Aziatische bestemmingen: een verdubbeling van het aantal vluchten naar de regio vergeleken met een jaar geleden. Met het opheffen van de inreisbeperkingen in China vliegen we deze zomer onder andere dagelijks naar Beijing en Shanghai en drie keer per week naar Hongkong. Graag wil ik hier ook nog even stilstaan bij de Sustainable Flight Challenge, waaraan KLM afgelopen mei voor de tweede keer heeft meegedaan. Tijdens deze challenge gaan verschillende luchtvaartmaatschappijen de strijd aan om één enkele vlucht op de meest duurzame manier uit te voeren en vervolgens kennis met elkaar te delen.

Succesvolle ideeën uit de vorige challenge zoals taxiën op één motor en efficiëntere vliegroutes werden verder doorontwikkeld, en we hebben ons opnieuw geconcentreerd op slimme belading om zo de CO2-uitstoot nog meer omlaag te krijgen. Uiteraard zijn er ook nieuwe initiatieven geïntroduceerd. Zo heeft onze leverancier van duurzamere vliegtuigbrandstof (SAF) de kwaliteit verbeterd om de CO2-uitstoot verder te verminderen. Met deze innovatieve oplossingen zetten we ons in voor minder belasting op het klimaat. In deze Flying Dutchman-editie gaan we met een elektrische auto op roadtrip van Los Angeles naar San Francisco, bezoeken we de kleurrijke kusten van Andalusië en vertellen we waarom u de stad Nairobi zeker niet moet overslaan wanneer u Kenia bezoekt voor een safari.

Fijne zomer en veel leesplezier!

Bas Gerressen
Directeur KLM Nederland

Uitgave KLM Nederland Concept & realisatie Hearst Create Digital design & realisatie DutchGiraffe | Digital Creatives & WPMagazines Contentmanager KLM Jasmina Mahovac Content Director Alexandra de Jong Art Director Karon Lastdrager Content Lead Charlotte Latten Beeldredacteur Monique Kolmeijer Layout Designer Anna Ciepiela Content Creator Anouk Bowman Sr. Client Partner Erik-Jan Sanders Contributors Priscilla Borgers, Iris van den Broek, Evelyn van Driel, Emma van Egmond, Ester Gebuis, Denis Koval, Annemarie Maarhuis, Joy Storimans, Yentl Tetteroo, Jurriaan Teulings, Marieke Verhoeven, Alamy, AWL Images, Dreamstime, Gallery Stock, Getty Images, Shutterstock, Stocksy, Anaka, Mirjam Bleeker, ©Max Coquard-Bestjobers, Marita Janssen, Scarlett James / @petitesuitcase, Sasithon Pooviriyakul, Scott Ramsay, @saltinourhair, Jason Travis, Wanzalla, Hans Zeegers.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send