PROMOTION DREAM TRIPS

Stedentrip Florence
met KLM Holidays

Florence blinkt uit in geschiedenis, kunst, cultuur en mode. Geniet van de Italiaanse keuken en ontdek pareltjes als het Sant’Apollonia benedictijnenklooster en het Palazzo Davanzati – een middeleeuwse woning van een rijke Florentijn die nu is ingericht als museum.

Het L-vormige Piazza della Signoria uit de dertiende eeuw wordt gezien als het belangrijkste plein van Florence. Het is een geliefde ontmoetingsplek van zowel inwoners als bezoekers. Hier ligt ook het Palazzo Vecchio dat een museum herbergt met een geweldige kunstcollectie uit de middeleeuwen en de renaissance.

Renaissancekunst

Waar u in Florence letterlijk en figuurlijk niet omheen kunt, is de Duomo-kathedraal. Deze ‘Basilica di Santa Maria del Fiore’ uit 1296 heeft een opvallend rode koepel en de bouw duurde bijna tweehonderd jaar. Florence biedt onderdak aan een gigantische collectie renaissancekunst, met Galleria degli Uffizi als koploper. Verreweg het beroemdste beeld is de David van Michelangelo in de Galleria dell’Accademia.

La dolce vita

Naast prachtige kunst is het hier sowieso genieten van la dolce vita. Ultiem geluk ervaart u op een van de vele terrassen, terwijl u geniet van een cappuccino of van de perfecte pasta smult. Florence is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Toscane. Laat u verrassen: boek snel een KLM Holidays-pakketreis naar de stad.

Reisaanbieding

Tot € 100 korting
op een stedentrip
naar Florence

Met KLM Holidays stelt u zelf online uw ideale pakketreis samen. Combineer uw KLM-vlucht met een hotel en/of huurauto voor een voordelige prijs. Als Flying Dutchman-lezer krijgt u tot € 100 korting per boeking. 

Hoe werkt het?
Ga naar klmholidays.nl en stel zelf uw stedentrip samen: bepaal uw reis­data, selecteer een van de ruim 80 hotels in Florence (vanaf 3-sterren) en uw ideale vertrektijd uit het aanbod van vier KLM-vluchten per dag.

€ 100 korting met uw Flying Blue Miles
Ga naar de Flying Blue Store (categorie Reizen). Voor 27.250 Miles ontvangt u een persoonlijke kortingscode. Vul deze in tijdens het boeken en de € 100 korting wordt automatisch afgetrokken van de totaalprijs.

€ 50 korting zonder Flying Blue Miles
Vul de kortingscode FD FLORENCE in tijdens het boeken en de € 50 korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Voorwaarden

  • De kortingscode is geldig voor reizen t/m 31 december 2023.
  • De korting geldt per boeking, niet per persoon.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Dit kan niet achteraf.
  • Niet geldig op losse vliegtickets, op andere bestemmingen of in combinatie met andere kortingscodes.
  • Voor de korting van € 100 met Flying Blue Miles gelden andere voorwaarden. Bekijk deze in de Flying Blue Store.

De reizen van KLM Holidays worden verzorgd in samenwerking met Airtrade. Voor meer informatie: klmholidays.nl

Meer informatie?
Ga naar klmholidays.nl

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send