PROMOTION DREAM TRIPS

Stedentrip Krakau
met KLM Holidays

Betaalbaar, historische architectuur op elke hoek van de straat – met als eyecatcher een kunstzinnig koninklijk kasteel – én bruisende wijken: het Poolse Krakau is een stad vol verrassingen.

Aan de voet van de Wawel-heuvel ligt het kloppend hart van Krakau, de Grote Markt ofwel Rynek Główny. Bewonder hier de indrukwekkende Mariakerk waar ieder uur een trompetsignaal klinkt. Bij de Lakenhal vindt u kraampjes met authentieke souvenirs. Voor een mooi uitzicht over de stad beklimt u de heuvel, waar vroeger de leden van de koninklijke familie werden gekroond en begraven.

Historische gedenkplek

Bezoek ook de voormalig joodse wijk van Krakau: Kazimierz. Sinds de film Schindler’s List hier werd opgenomen is de buurt flink opgeknapt en is de levendige wijk een populaire plek voor een hapje en drankje. Zwaar maar indrukwekkend, en bijna essentieel tijdens een verblijf in Krakau, is een bezoek aan concentratiekamp Auschwitz-Birkenau, zo’n zestig kilometer buiten de stad. Een gedenkplek die een diepe indruk op u zal achterlaten.

Renaissancepaleis

De koninklijke residentie op de Wawel dateert uit de zestiende eeuw. Krakau was destijds de economische en politieke hoofdstad van het welvarende Polen, en koning Sigismund I de Oude kon het zich permitteren een overdadig renaissancepaleis op te laten trekken, uitgerust met 71 zalen. Kom op tijd: het bezoekersaantal is begrensd.

Reisaanbieding

Tot € 100 korting
op een stedentrip
naar Krakau

Met KLM Holidays stelt u zelf online uw ideale pakketreis samen. Combineer uw KLM-vlucht met een hotel en/of huurauto voor een voordelige prijs. Als Flying Dutchman-lezer krijgt u tot € 100 korting per boeking.

Hoe werkt het?

Ga naar klmholidays.nl en en stel zelf uw stedentrip samen: bepaal uw reisdata, selecteer een van de ruim 80 hotels in Krakau (vanaf 3-sterren) en uw ideale vertrektijd uit het aanbod van twee tot drie KLM-vluchten per dag.

€ 100 korting met uw Flying Blue Miles

Ga naar de Flying Blue Store (categorie Reizen). Voor 27.250 Miles ontvangt u een persoonlijke kortingscode. Vul deze in tijdens het boeken en de € 100 korting wordt automatisch afgetrokken van de totaalprijs.

€ 50 korting zonder Flying Blue Miles

Vul de kortingscode FD KRAKAU in tijdens het boeken en de € 50 korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Voorwaarden

  • De kortingscode is geldig voor reizen t/m 31 december 2023.
  • De korting geldt per boeking, niet per persoon.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Dit kan niet achteraf.
  • Niet geldig op losse vliegtickets, op andere bestemmingen of in combinatie met andere kortingscodes.
  • Voor de € 100 korting met Flying Blue Miles gelden andere voorwaarden. Bekijk deze in de Flying Blue Store.

De reizen van KLM Holidays worden verzorgd in samenwerking met Airtrade. Voor meer informatie: klmholidays.nl

Meer informatie?
Ga naar klmholidays.nl

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send