ADVERTORIAL

5x fotogenieke
hotspots op Aruba

Rodgers Beach

Heb je plannen om binnenkort af te reizen naar Aruba? Dan wil je daar natuurlijk de bijzondere plekken en momenten voor het leven vastleggen. Het eiland telt talloze fotogenieke hotspots. Wij selecteerden alvast vijf locaties die je écht niet mag missen wanneer je eenmaal op ‘One happy island’ bent gearriveerd.

De trap bij Rodgers Beach #rodgersbeach

De recent gerenoveerde trap bij Rodgers Beach is werkelijk prachtig, ongeacht welke invalshoek je kiest tijdens het fotograferen. Maak je een foto wanneer je naar beneden loopt? Dan fonkelt de helderblauwe zee op de achtergrond. Maak je een foto wanneer je beneden staat? Dan leg je de mooiste mozaïekkunst van het eiland vast. Altijd een win-win-situatie dus.

Muurschilderingen in San Nicolas #snmurals

Alle muurschilderingen in San Nicolas zijn door internationale en lokale kunstenaars gecreëerd, en, goed nieuws: het zijn er een hoop. Hier kun je dus je hart ophalen als (hobby)fotograaf, en de mooiste kiekjes schieten.

Big red anchor #arubaredanchor

Het iconische rode anker is een populaire plek voor een foto. Bij het anker kijk je uit op zee, aangezien het een eerbetoon is aan alle zeelieden die hun leven daar verloren.

Mangel Halto #mangelhalto

Een van de mooiste, ietwat afgelegen stranden op het eiland is Mangel Halto. De verschillende blauwtinten zorgen voor de meest idyllische foto-achtergrond ooit. Leuk: de mangroven geven dat fijne ‘off the beaten track’-gevoel.

Archeologisch Museum #arubamuseum

Dit museum is van origine het woonhuis van de familie Ecury, waarvan WO II-oorlogsheld Boy Ecury het bekendst is. Het Archeologisch Museum op Aruba huisvest heel veel fotogenieke voorwerpen. Daarnaast is het groene, twee verdiepingen tellende pand een echte eyecatcher op je perfecte plaatje.

Mural in San Nicolas

Big red anchor

Archeologisch Museum

Deel jij jouw herinneringen digitaal met familie en vrienden?
Vergeet dan niet om @aruba.nl te taggen.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send