PROMOTION DREAMTRIPS

Transatlantische
droomcruise

Een markt in Afrikaanse stijl bezoeken, historie opsnuiven in oude stadscentra en ondertussen genieten van vijfsterrenluxe aan boord van cruiseschip de Silver Cloud. Vaar mee van Dakar naar Rio de Janeiro.

De reis start in Dakar, de hoofdstad van Senegal in West-Afrika dat een van de belangrijkste havens in de regio heeft. Nabij Dakar is het Roze Meer, dat zijn naam dankt aan de kleur van het water.

Prachtig Praia

De route voert naar drie van de tien Kaapverdische Eilanden. Natuur- onderzoekers beschouwen Kaapverdië als een mini-Galapagos, met veel lokale flora en fauna. Dat, én het verbazingwekkende landschap, het warme klimaat en heldere water, zijn redenen genoeg om de eilandengroep te bezoeken. De eerste aanleghaven is Praia op het eiland São Tiago, waar u een levendige markt vindt. De route vervolgt naar Porto Novo op het eiland Santo Antão en Fogo op Ilha Brava.

Meer dan alleen carnaval

Rio de Janeiro is met zijn bijzondere ligging in de baai van Guanabara een plek die tot de verbeelding spreekt. Neem bijvoorbeeld het 38 meter hoge beeld van Christus op de Corcovado-berg, tevens het symbool van de stad.

Een intieme sfeer

U maakt deze reis met de Silver Cloud, een luxe cruiseschip met alles aan boord om u in de watten te leggen. Dit all-inclusive schip staat bekend om zijn intieme sfeer. U zult er de luxe ervaren van een ‘boetiekschip’.

Reisaanbieding

16-daagse
expeditiecruise
van Dakar
naar Rio de Janeiro
vanaf €7.700 p.p.

Aanbiedingen

  • All-inclusive cruise, inclusief economyclass vluchten,
    1 hotelovernachting in Dakar, 1 hotelovernachting in Rio de Janeiro, alle transfers, private executive transfer van huisadres naar Schiphol
  • De vanaf-prijs à € 7.700 p.p. geldt bij 2 personen in een suite.
  • Route: Dakar – op zee – Praia – PortoNovo – Fogo –op zee – Natal – op zee – Salvador de Bahia – Porto Seguro – Abrolhos – Rio de Janeiro
  • Vertrekdatum: 14 oktober 2022

Inclusief

Expeditie-uitrusting, excursies, gratis shuttle naar het centrum indien nodig, toegang tot verschillende restaurants met open zitting en dranken zijn bij Silversea Cruises inbegrepen (inclusief o.a. champagne, geselecteerde wijnen, sterke drank en frisdrank), net zoals fooien en butlerservice in elke suite. Daarnaast profiteert u altijd van gratis wifi.

Meer informatie

CruiseTravel
Rokin 105A
1012 KM Amsterdam
020 236 03 33
info@cruisetravel.nl
cruisetravel.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send