PROMOTION DREAMTRIPS

Flora en fauna spotten
in de Amazone

Een cruise over rivier de Amazone in Zuid-Amerika betekent: oog in oog staan met prachtige planten en kleurrijke dieren. Kom aan boord van het sfeervolle cruiseschip Volendam van de Holland America Line.

Voor deze rondreis naar de Caraïben en het Amazonegebied van Brazilië vertrekt u vanuit Fort Lauderdale in Florida, VS. Verken de jungle van de Amazone, bekijk de afgelegen stad Manaus, ontspan in Barbados, Aruba en Jamaica en toost op uw reis op het privé-eiland van de Holland America Line: Half Moon Cay.

Van piranha’s tot dolfijnen

De Amazone ontspringt in het Peruaanse Andesgebergte en mondt na meer dan 6.400 kilometer – hoofdzakelijk door Brazilië – uit in de Atlantische Oceaan. Wat u kunt verwachten? Kleurrijke en weelderige flora en een soortenrijke, fascinerende fauna, waaronder piranha’s, maar ook miereneters, dolfijnen, apen en talloze andere diersoorten.

Naar de proeverij of de spa?

De Volendam is een kleinschalig schip met ruimte voor 1.432 passagiers. Kenmerkend zijn de sfeervolle lounges en de persoonlijke sfeer. De kunstcollectie en het interieur zijn geïnspireerd op ‘de tuin’ en hebben daardoor veel bloemenpracht als decor. Verken de wonderen van de natuur in de ‘BBC Earth Experience’ en geniet van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met het EXC Port to Table-programma. Ontspan tijdens een spabehandeling in de Greenhouse Salon & Spa. Of ga dineren in een van de verfijnde restaurants.

Reisaanbieding

31-daagse cruise
naar Zuid-Amerika
en Amazone
vanaf € 4.399 p.p.

Aanbiedingen

  • Cruise o.b.v. volpension inclusief havengelden en maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants geldt een toeslag), inclusief economyclass vluchten, 1 hotelovernachting in Fort Lauderdale en alle transfers.
  • Route: Fort Lauderdale – op zee – Philipsburg – Castries – op zee – Duivelseiland – Amazone – Macapá – Santarém – Boca da Valeria – Manaus (2 dagen) – Parintins – Alter do Chão – Amazone – Belém – op zee – Barbados – op zee – Aruba – op zee – Falmouth – op zee – Half Moon Cay – Fort Lauderdale.
  • Vertrekdatum: 18 november 2022.

Meer informatie

Zeetours Cruises
Goudsesingel 189
3011 KD Rotterdam
010 282 38 00
cruises@zeetours.nl
zeetours.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send