ADVERTENTIE

Beleef Aruba
als een local

Wilt u heerlijk zonnen op een van de mooiste stranden van de Cariben, een avontuurlijke jeeptour maken langs een ruige kustlijn, of een sensationele watersport beoefenen? Dit alles en meer kan op ‘One happy island’, Aruba!

Aruba is de beste Caribische vakantie- bestemming, niet alleen vanwege de uitstekende accommodaties, waaronder tophotels, bijzondere resorts en luxe vakantiehuizen, maar ook omdat er zo veel leuke en spannende dingen te doen zijn. Met onze signature experiences wijkt u af van de gebaande paden en beleeft u het eiland als een echte local. Van kleinschalige, betekenisvolle tours op onontgonnen terrein tot luxe picknicks op een idyllische plek. We lichten twee niet te missen signature experiences voor u uit die u een compleet ander beeld van Aruba geven.

Picnic Aruba

Wilt u uw geliefde op bijzondere wijze ten huwelijk vragen? Uw verjaardag op het strand vieren of gewoonweg op blote voeten genieten van het luxe eilandleven? Picnic Aruba biedt luxe picknicks aan waarbij u zowel de grote als kleine momenten in het leven optimaal viert. Picnic Aruba heeft de klassieke picknick in een modern jasje gestoken met een vleugje island-chic, zonder in te boeten op het nostalgische karakter van een traditionele picknick. Dus vergeet niet, terwijl u luxe hapjes en drankjes op het strand verorbert, om de meegeleverde polaroidcamera te gebruiken om alle magische momenten vast te leggen.

Aruba Mural Tours

Met ruim vijftig verschillende muurschilderingen in het centrum van San Nicolas, de op één na grootste stad van Aruba, is het genieten én
schieten (met de camera uiteraard) geblazen. Boeiende thema’s en Instagramwaardige achtergronden, u vindt het in de stad die enkele jaren geleden nog nauwelijks op de kaart stond, maar nu door Forbes magazine is uitgeroepen tot street art capital of the Caribbean. Wie naar San Nicolas gaat, kan bij het bezoekerscentrum een speciale streetart-kaart met route halen. Wilt u graag de verhalen achter de muurschilderingen ontrafelen? Kies dan zeker voor een speciale tour met Aruba Mural Tours.

 

Meer informatie?
Ga voor meer informatie over Aruba naar aruba.com

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send