PROMOTION DREAMTRIPS

Zinderend
Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft een overweldigende natuur, een rijke cultuur en een gastvrije bevolking. Deze rondreis neemt u mee langs de hoogtepunten van het land, van de big five in Krugerpark tot de Tafelberg in Kaapstad.

Vanuit Johannesburg reist u via de prachtige Panorama­route naar het Krugerpark dat bekendstaat om zijn wildlife. Er zijn verschillende privé-wildreservaten aan de rand van het park waar in kleinschalige lodges overnacht kan worden. Hier spot u dezelfde wilde dieren als in het Krugerpark, maar dan met minder publiek. Het bekendste privé-reservaat is Timbavati. Een bezoek staat garant voor een onovertroffen safari-ervaring!

Authentiek Afrika

Vervolgens steekt u de grens over naar het bergachtige koningsstaatje Eswatini om kennis te maken met de authentieke Afrikaanse cultuur. Buiten de steden bepalen rondavel hutten en akkers het beeld. De bevolking leeft hier volgens oude tradities. Vanuit Durban neemt u een binnen­landse vlucht naar Port Elizabeth. De bestemming is de Tuinroute aan de kust. Diepe ravijnen en ongerepte wouden van nationaal park Tsitsikamma kenmerken deze regio.

Kaaps-Hollandse bouwstijl

De reis vervolgt naar de Kleine Karoo, een overgangs­gebied tussen de groene tuinroute en de Kalahari-woestijn. U overnacht in Oudtshoorn, dé struisvogel­hoofdstad van de wereld. Via Route 62 arriveert u in de glooiende wijngaarden van de West-Kaap met zijn fraaie Kaaps-Hollandse bouwstijl en het historische Stellenbosch. Ten slotte staat Kaapstad op het programma.

Robbeneiland

De Tafelberg kijkt uit op de Tafelbaai, die wordt omringd door mooie stranden en Cape Point, het meest zuidwestelijke punt van Afrika. Ontdek in het centrum de gezellige restaurantjes in Kloof Street, Long Street of de Waterfront. Bewonder de pinguïns in Boulders Bay of breng een bezoek aan het beruchte Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten. Zuid-Afrika biedt oneindig veel mogelijkheden.

Reisaanbieding

16-daagse
fly drive naar
Zuid-Afrika
vanaf € 3.392 p.p.

Hoogtepunten

  • Ga op safari in het privé-wildreservaat Timbavati.
  • Ontdek het bergachtige koningsstaatje Eswatini.
  • Rijd de panoramische tuinroute en de Kaapse Route 62.
  • Verken de diepe ravijnen en groene wouden van nationaal park Tsitsikamma.
  • Bewonder het mystieke landschap van de Kleine Karoo.
  • Geniet van de glooiende wijngaarden van de West-Kaap en historisch Stellenbosch.
  • Dompel u onder in het bruisende Kaapstad en beklim de Tafelberg.

Inclusief
Vluchten, alle overnachtingen, huurauto en excursies.

Over 333travel
333travel is dé specialist in verre reizen op maat. Onze ervaren reisspecialisten vertalen iedere wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten bij uw voorkeur en budget. Zo reist u met 333travel naar avontuurlijke, verre bestemmingen waar u volop en onbezorgd kunt genieten.

Meer informatie
Tel. 0348 44 19 51
333travel.nl

Meer informatie?
Neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send