PROMOTION DREAMTRIPS

Stedentrip Boedapest
met KLM Holidays

De Matthiaskerk, Hongaarse Nationale Opera, de slingerende Donau en schitterende bruggen: Boedapest ademt romantiek en is een stad om verliefd op te worden.

Cultuurliefhebbers kunnen zich in Boedapest prima vermaken. Loop door de kronkelende barokstraatjes in het kastelendistrict en bezoek het Vissersbastion met zijn sprookjesachtige torens. In het statige Burchtpaleis bevindt zich de Nationale Galerie waar u Hongaarse kunst uit de 19e en 20e eeuw kunt bekijken. Voor een goede kop koffie gaat u naar een van de talloze authentieke koffiehuizen die typerend zijn voor Hongarije. Of maak een betoverende rondvaart naar de Donauknie, de plek waar de rivier een knik maakt.

Ottomaanse badhuizen

Boedapest is een echte wellness-bestemming dankzij de vele badhuizen die de stad telt. Die aan de Donau stammen nog uit de tijd van de Ottomanen in de 16e eeuw. Een van de bekendste is Gellért. De baden van dit prachtige Jugendstil-complex zijn gevuld met water uit ondergrondse warmwaterbronnen. Ook populair is het Széchenyi-badhuis in het Stadspark, het grootste thermaalbad van Europa. Als u geheel ontspannen weer buiten staat, maak dan een wandeling door het populaire park. Niet alleen vindt u er musea, monumenten en een prachtige vijver, maar ook een heus pretpark én dierentuin.

Reisaanbieding

€ 50 korting
op een stedentrip
naar Boedapest
met KLM Holidays

Met KLM Holidays stelt u zelf online uw ideale pakketreis samen. Combineer uw KLM-vlucht met een hotel en/of huurauto voor een voordelige prijs. Als Flying Dutchman-lezer krijgt u € 50 korting op deze boeking.

 

Hoe werkt het?
Ga naar klmholidays.nl en stel zelf uw stedentrip samen: bepaal uw reisdata en selecteer een van de ruim veertig hotels in Boedapest (vanaf 3-sterren). KLM vliegt 4x per dag naar deze mooie stad.

€ 50 korting voor Flying Dutchman-lezers
Vul de kortingscode FD BOEDAPEST in tijdens het boeken en de korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Voorwaarden

  • De kortingscode FD BOEDAPEST is geldig voor reizen t/m 30 juni 2024.
  • De korting geldt per boeking, niet per persoon.
  • Niet geldig op losse vliegtickets, op andere bestemmingen of in combinatie met andere kortingscodes.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Dit kan niet achteraf.

De reizen van KLM Holidays worden verzorgd door Airtrade. Voor meer informatie: klmholidays.nl

Meer informatie?
Neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send