ADVERTORIAL

Aruba, een paradijs voor culinaire fijnproevers

Wie aan Aruba denkt, komt al gauw uit op de mooiste stranden, het perfecte klimaat en de vriendelijkste locals. Maar wist je dat het ook een walhalla is voor fijnproevers? Wij tippen vier niet te missen chef’s tablerestaurants voor een exclusieve gastronomische ontdekkingsreis.

Ever

Ever is vernoemd naar chef-kok en eigenaar Ever de Peña. Het restaurant biedt naar eigen zeggen een ‘freestyle’ dineerervaring waarbij de nadruk ligt op vis, zeevruchten, vleesgerechten en desserts. Bij Ever krijgen per avond veertien gasten de kans om van een verrassend meergangenmenu te genieten.
ever-restaurantaruba.com

Infini

Urvin Croes is een van de bekendste topchefs op Aruba. Na veel ervaring te hebben opgedaan in Europese Michelinsterrenrestaurants, bestiert hij nu een van de beste chef’s table restaurants op het eiland, Infini. Per avond genieten twaalf gasten van traditionele gerechten van veelal lokaal geproduceerde ingrediënten, geserveerd in een modern, verfijnd jasje.
infiniaruba.com

Koal

Koal is gehuisvest in een schitterend monumentaal pand, voorheen bekend als ‘Botica’ en ‘El Mercado’. Het restaurant wordt gerund door twee jonge, getalenteerde topchefs, de Arubaanse chef Albert Raven en de Nederlandse chef Tom Rensen. Zij serveren per avond zestien gasten verfijnde gerechten doorspekt met Caribische, mediterrane en Europese smaken.
koalrestaurant.com

Senses Fine Dining Restaurant

Het in het Radisson Blu Aruba gevestigde restaurant Senses, waar per avond veertien gasten een chef’s table-ervaring beleven, is in 2022 door Tripadvisor uitgeroepen tot het op twee na beste restaurant in het Caribisch gebied. Chef-kok Kelt Hugo Maat en Maitre D’ Sebastian Kruisselbrink runnen het restaurant waar, zoals de naam al aangeeft, elk gerecht al je zintuigen prikkelt. De kooktechnieken zijn op Franse leest geschoeid en de gerechten bevatten zowel Nederlandse, Noorse als Indonesische invloeden.
sensesaruba.restaurant

Kijk voor meer inspiratie en informatie over Aruba op aruba.com

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send