PROMOTION DREAMTRIPS

Tropische verrassing
in Zuid-Amerika

Indrukwekkende flora en fauna van de Amazone ontdekken? Vaar dan mee met Oceania Cruises en laat u verrassen door de overweldigende wildernis terwijl u aan boord van alle luxe en een persoonlijke service geniet.

Duik in het onverwachte tijdens een luxe cruise langs Zuid-Amerika en de Amazone. Vaar over de mysterieuze rivier, een reis met unieke vergezichten en betoverende tradities.

Exotische wildernis

Dwars door het regenwoud stroomt de Amazone, de grootste rivier op het Zuid-Amerikaanse continent. Het subtropisch gebied staat bekend om zijn fantastische flora en fauna; van alle dier- en plantsoorten die op aarde leven, komt maar liefst een tiende voor in het regenwoud. Daarnaast bezoekt u tijdens deze reis diverse Braziliaanse steden.

Stijlvol tot in de puntjes

U vaart met Oceania Cruises, aan boord van het stijlvolle en middelgrote cruiseschip Marina. Vanbinnen is het stijlvol tot in de details – van de door Lalique ontworpen trap tot de inrichting van de ‘Owners Suites’ door Ralph Lauren Home. Te midden van al die klasse is de sfeer informeel, met een uitstekende persoonlijke service.

Over Oceania Cruises

Stap in een wereld vol elegantie en vaar naar bijzondere havens. Dankzij de faciliteiten en culinaire hoogstandjes zult u niets missen. Hier zijn frisdranken, flesjes water, Illy-koffiespecialiteiten, toegang tot de specialiteitenrestaurants en gratis internet altijd inclusief.

Reisaanbieding

22-daagse
cruise van
Rio de Janeiro
naar Miami
vanaf € 6.529 p.p.

Vertrekdatum
15 maart 2024

Aanbieding
Buitenhut vanaf € 6.529 p.p., vluchten bij te boeken.

Route
Rio de Janeiro – op zee – Salvador – Maceió – Recife – op zee – Macapá – Alter do Chão – Boca da Valeria – 2 dagen Manaus – Parintins – Santarém – Macapá – op zee – Bridgetown – Saint John’s – op zee – Miami.

Meer informatie
Cruise Travel
Rokin 105A
1012 KM Amsterdam
020 236 03 33
info@cruisetravel.nl
www.cruisetravel.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send