PROMOTION DREAMTRIPS

Expeditie
Groenland

Spitsbergen, IJsland, Groenland en Arctisch Canada ontdekken? Welkom aan boord van het luxueuze expeditieschip Silver Endeavour dat u laat kennismaken met het Arctisch gebied – in alle luxe en comfort.

De Silver Endeavour van rederij Silversea is speciaal ontworpen om reizigers naar de meest afgelegen bestemmingen ter wereld te brengen, inclusief beide poolgebieden.

Luxeleven

Dit indrukwekkende expeditieschip is in november 2022 in de vaart genomen en biedt de hoogste standaard op het gebied van ruimte-per-gast-verhouding en bemanning-tot-gast-verhouding (bijna 1 op 1). Hiermee een expeditie maken betekent: ultiem comfort, ruimte en luxe.

Ruime suites met privébalkon

Het schip is gebouwd volgens de specificaties van de PC6-polaire klasse en kan alle huidige expeditieroutes van Silversea uitvoeren. De suites aan boord, alle met een privébalkon, behoren tot de ruimste op een expeditieschip. Meerdere, stijlvol ingerichte, restaurants, bars en lounges, een uitgebreide spa & fitness, een solarium met binnen-zwembad én een reeks plekken waarvandaan u goed alle natuurpracht kunt observeren zijn het handelsmerk van rederij Silversea.

Ontdek ongerept Groenland

Eind juli 2023 vertrekt dit schip naar het Arctisch gebied. Tijdens dit expeditie-avontuur kunt u de ongerepte kust van Groenland verkennen en een adembenemend landschap aanschouwen. Welke bestemmingen onder meer worden aangedaan? Het schip zal varen naar Spitsbergen, Groenland en Arctisch Canada. Dit wordt ongetwijfeld een reis om nooit te vergeten.

Reisaanbieding

10-daagse reis
Arctisch gebied
vanaf € 11.499 p.p.

Aanbod
De 10-daagse reis is van Kangerlussuaq (Groenland) naar Pond Inlet (Canada).

Vertrekdatum
31 juli 2023

Inclusief

  • Alle vluchten.
  • Transfers.
  • Prenight hotel.
  • Ongelimiteerd (premium) dranken.
  • Excursies, landingen met Zodiacs en kajaks.
  • Fooien en servicekosten.
  • Butlerservice.
  • Expeditie-outfits.
  • Wifi.

Over Captain Cruise
Captain Cruise is een van de grootste touroperators op cruisegebied in Nederland, met een aanbod van wel 46 rederijen. Altijd persoonlijke service van onze cruise-experts, eerlijk advies en de laagste prijsgarantie. Van cruise-only tot maatwerk pakketreizen. Wij staan al 15 jaar voor iedereen klaar.

Meer informatie
captaincruise.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send