PROMOTION DREAMTRIPS

Ontspannen op de
Atlantische Oceaan

Op een ontspannen tempo de Shetlandeilanden en IJsland ontdekken terwijl u aan boord geniet van heerlijk eten of een wellnessbehandeling? Dat staat u te wachten op deze cruise van Kopenhagen naar Reykjavik.

U stapt aan boord in het bruisende Kopenhagen. De stad met de gezellige Nyhaven en natuurlijk de kleine zeemeermin. Het schip vaart naar Lerwick, beter bekend als de Shetlandeilanden. Wat u hier niet mag missen is het Crofthouse Museum. Er zijn prachtige uitkijkpunten over de verschillende eilanden te vinden. Ook de moeite waard: bekijk op Kirkwall, een stad met een ‘vikingenhart’, de vissersboten in de haven. Breng een bezoek aan de St. Magnus Cathedral en The Earl’s Palace – de ruïne van wat ooit een paleis was. Ook in IJsland zijn vele bezienswaardigheden. Ga naar een van de geothermische baden – de bekendste is de Blue Lagoon. Van geisers tot enorme watervallen: hier vindt u het.

Thuis op zee

De reis wordt gemaakt aan boord van Explora I. De 461 suites, penthouses en residenties – met eigen zonneterras, en met kamerhoge ramen waardoor u prachtig uitzicht op zee heeft – bieden een comfortabel thuis op zee. Ook aan boord: drie buitenzwembaden en 64 privécabana’s, een binnenzwembad met een uitschuifbaar glazen dak en ruim 900 m2 aan wellness- en fitnessstudio’s. Doe op een van de achttien locaties (waaronder zes restaurants en vijf lounges) verfijnde, culinaire ervaringen op. Het zijn de perfecte plekken voor lange, ontspannen lunches en levendige avonden. Dit alles ondersteund door een gast-hostverhouding van 1 tot 1,25, waardoor u kunt rekenen op een perfecte service aan boord.

Reisaanbieding

15-daagse
luxe cruise
vanaf Kopenhagen
vanaf € 7.999 p.p.

Inclusief

  • KLM-vluchten.
  • $ 200 boordtegoed per suite.
  • High-speed ongelimiteerd wifi.
  • Ongelimiteerde drankjes, inclusief wijnen en premium sterke dranken.
  • Welkomstfles champagne.
  • Toegang tot de spa.
  • Fooien.
  • Toegang tot 18 verfijnde eet- en drinkgelegenheden, waaronder 6 restaurants, 5 lounges en in-suite dining.

Vertrekdatum
1 augustus 2023 vanuit Kopenhagen

Rederij Explora Journeys
Explora Journeys is een nieuw Europees luxe lifestylemerk op het gebied van zeecruises. Deze cruises zijn voor de nieuwsgierige, kosmopolitische reiziger die graag op een ander tempo de wereld wil ontdekken: langzamer, intenser en met meer gelegenheid om echt ondergedompeld te worden op de uiteenlopende bestemmingen.

Meer informatie
captaincruise.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send