PROMOTION DREAMTRIPS

Ongerepte natuur
in Alaska

Prachtige fjorden, ijzige gletsjers en wilde trekvogels, ofwel: ruige natuur zover het oog reikt. En dat is nog maar het begin van deze 15-daagse cruise naar Alaska, de grootste staat van de VS.

De cruise start in Vancouver in West-Canada. Hier vindt u een strand, jachthavens, golf- en tennisbanen. De reis voert verder naar de Inside Passage, een zeeroute voor de kust van de Amerikaanse staat Alaska en de Canadese provincie British Columbia. Het uitzicht onderweg? Honderden eilanden, imposante fjorden en ijzige gletsjers.

Beboste bergen in Glacier Bay

De volgende bestemming is Kodiak. Bruine beren, Amerikaanse zeearenden en vele trekvogels hebben een thuis gevonden op het eiland. Verder naar Anchorage, een kustplaatsje dat vele parken, botanische tuinen en wildlife-verblijven heeft. Vervolgens door naar de besneeuwde en beboste bergen in Glacier Bay. Houd uw verrekijker en camera bij de hand terwijl het schip door het nationaal park vaart, op weg naar de Margerie-gletsjer. Ketchikan ligt aan de voet van de ‘Deer Mountain’ en is de meest zuidelijke stad van Alaska. Rondom Ketchikan ligt het woongebied van het Tlingit- en Haida-volk. Een bezoek aan het Totem-park geeft inzicht in het leven van de bewoners.

Aan boord

De reis wordt gemaakt met het cruiseschip de Nieuw Amsterdam van Holland America Line. Het interieur van dit moderne schip is geïnspireerd op de geschiedenis en glamour van New York City – oftewel het vroegere Nieuw-Amsterdam.

Reisaanbieding

15-daagse reis
naar Alaska
vanaf € 3.199 p.p.

Vertrekdata

  • 6 mei 2023
  • 16 september 2023 (met cruiseschip Noordam)

Aanbieding
De cruise is op basis van volpension inclusief havengelden en maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants geldt een toeslag). Tevens inclusief economyclass vluchten, 1 hotelovernachting in Vancouver en alle transfers. De vanafprijs à € 3.199 p.p. geldt bij 2 personen in een binnenhut. Dit is een Zeetours Cruise & Explore Pakket: een exclusief arrangement voor dé ideale cruisevakantie.

Route
Vancouver – Inside Passage – Kodiak – Anchorage – Valdez – Glacier Bay – Skagway – Sitka – Ketchikan – Prince Rupert – Vancouver

zeetours.nl/88127
(vertrekdatum 6 mei 2023)
zeetours.nl/87527
(vertrekdatum 16 september 2023)

Meer informatie
Zeetours Cruises
Goudsesingel 189
3011 KD Rotterdam
010 282 38 00
cruises@zeetours.nl
zeetours.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send