PROMOTION DREAMTRIPS

Ontdek de charme
van trendy Toronto

Houdt u van kunst, cultuur, natuur én een goed nachtleven? Dan is Toronto misschien wel de ideale bestemming voor een stedentrip.

Van het strand naar het café

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Toronto Zoo of wandel over de promenade van het Toronto Harbourfront. Met de streetcar bent u zo op het strand in de wijk The Beaches. ’s Avonds is het Distillery District de place to be: hier vindt u veel cafés, restaurants en theaters.

Architectuur van wereldfaam

Bewonder het prachtig vormgegeven Royal Ontario Museum waarvan de glazen aanbouw is ontworpen door Daniel Libeskind. Bezoek ook de Art Gallery of Ontario: deze kreeg een make-over van architect Frank Gehry.

Niagara-watervallen

Vlak bij de stad bevinden zich de Toronto Islands. Hier zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden. Het grootste natuurfenomeen nabij Toronto zijn echter de Niagara-watervallen. Deze topattractie is gemakkelijk te bezoeken vanaf Toronto, in slechts anderhalf uur rijden.

De Maid of the Mist

Een van de grootste attracties voor jong en oud is de Maid of the Mist. Dit enerverende boottochtje brengt bezoekers tot zeer dicht bij het geweld van het vallende water. De waternevel levert vooral op een zonnige dag prachtige taferelen op, wanneer er vanaf het dek indrukwekkende regenbogen te zien zijn. In de winter, als het water even bevriest, varen er geen boten.

Reisaanbieding

Tot € 100 korting
op een stedentrip
naar Toronto

Met KLM Holidays stelt u zelf online uw ideale pakketreis samen. Combineer uw KLM-vlucht met een hotel en/of huurauto voor een voordelige prijs.

 

Hoe werkt het?

Ga naar klmholidays.nl en stel zelf uw stedentrip samen: kies uw reisdata, bepaal hoelang u wilt blijven, kies een hotel (vanaf 3-sterren) uit ruim 50 hotels in Toronto. KLM vliegt dagelijks rechtstreeks naar deze bruisende stad. Naar wens kunt u extra’s bijboeken zoals excursies, een huurauto of  een transfer van de luchthaven naar het hotel.
En wist u dat KLM de CO2-uitstoot van uw vluchten compenseert als u een KLM Holidays pakketreis boekt? Zo maakt u een verantwoorde keuze.


Korting op deze stedentrip

  • Een korting van € 100 met uw Flying Blue Miles? Ga naar de Flying Blue Store en voor 27.250 Miles ontvangt u een persoonlijke kortingscode voor € 100 korting op een KLM Holidays pakketreis.
  • Zonder Miles kunt u een korting van € 75 krijgen. Vul de kortingscode FD TORONTO in tijdens het boeken en de korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.


Voorwaarden

  • Kortingscode FD TORONTO is geldig voor reizen t/m 30 juni 2022.
  • De korting geldt per boeking, niet per persoon.
  • Niet geldig op losse vliegtickets, op andere bestemmingen of in combinatie met andere kortingscodes.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Dit kan niet achteraf.
  • Voor de € 100 korting met Flying Blue Miles gelden andere voorwaarden. Bekijk deze in de Flying Blue Store.
  • KLM Holidays worden verzorgd door Airtrade.

 

holidays.klm.nl 

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf holidays.klm.nl/nl.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send