PROMOTION DREAMTRIPS

Adem­benemend
mooi Noorwegen

Prachtige uitzichten op gletsjers, bergen en dikke pakken sneeuw komen voorbij tijdens een cruise naar het noordelijkste puntje van Europa waarbij u comfortabel vertrekt vanuit Nederland. 

Watervallen en groene valleien

Via het spectaculaire Hardangerfjord vaart u naar Eidfjord van waaruit u het nationaal park Hardangervidda kunt ontdekken. Het gebied rondom dit fjord wordt ook wel de tuin van Noorwegen genoemd vanwege de vele fruitboomgaarden. Het nationaal park Jotunheimen is erg populair bij bergbeklimmers en natuurliefhebbers kunnen naar hartenlust op excursie vanuit het toeristenstadje Åndalsnes. Trondheim is de op twee na grootste stad van Noorwegen. De gotische Nidaros-kathedraal is hier een geliefde trekpleister. Hammerfest is de toegangspoort tot de Noordkaap. In de zomer gaat de zon hier niet onder en in de winter komt de zon niet boven de horizon.

Middernachtzon

Vanaf de Noordkaap heb je bij goed weer een prachtig uitzicht op de fjordenkust en de Noordelijke IJszee. De middernachtzon is van half mei tot eind juli te bewonderen. Bergen staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en is een van de oudste en best bewaard gebleven middeleeuwse vestigingen in Noorwegen. In Stavanger is een bezoek aan een van de mooiste fjorden van Noorwegen met de beroemde Preikestolen-klif een aanrader.

De Rotterdam

De Rotterdam combineert de strakke nautische lijnen van een traditioneel schip met moderne voorzieningen en een elegante inrichting. De ‘Music Walk’ biedt een indrukwekkende muzikale ervaring. Op de ‘World Stage’, een innovatief theater met een gigantische led-wand, betoveren spectaculaire shows het publiek steeds weer.

Reisaanbieding

15-daagse cruise
naar Noorwegen
en de Noordkaap
vanaf € 2.799 p.p.

Vertrekdata
26 juni 2022

 

Aanbieding

  • 15-daagse cruise op basis van volpension inclusief havengelden en maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants geldt een toeslag).
  • Vanaf € 2.799 p.p. (bij 2 personen in de voordeligste hutcategorie).
  • ‘Have it all’ promotie (signature drankenpakket inclusief 2 diners in een specialiteitenrestaurant, 2 gratis excursies t.w.v. $ 100, gratis wifi-surfpakket).
  • Route: Amsterdam – Eidfjord – Skjolden – Åndalsnes – Trondheim – Hammerfest – Honningsvåg – Bergen – Stavanger – Amsterdam.
  • Een vergelijkbare route is mogelijk met de Volendam vanuit Rotterdam.
  • Inclusief Nederlands sprekende reisbegeleiding (vanaf 50 deel-
    nemers).

zeetours.nl/72419


Over Zeetours

Zeetours Cruises begon in 1962 als eerste touroperator met het verkopen van cruisevakanties in Nederland. Gestart als joint-venture van Holland America Line, maar inmiddels volledig zelfstandig en met meer dan
50 jaar cruise-ervaring.

Meer informatie
Zeetours
Goudsesingel 186
3011 KD Rotterdam
010 282 38 00
cruises@zeetours.nl
zeetours.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send