PROMOTION DREAMTRIPS

Bezoek nu de unieke
World Expo Dubai

Welkom in Dubai, stad van uitersten, waar u op de ene hoek van de straat een traditionele soek aantreft en even verderop het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, kunt bewonderen.

Multiculturele metropool

De metropool in de Verenigde Arabische Emiraten is eigenlijk niet te vergelijken met een andere stad. Ondanks dat het van oorsprong een islamitisch karakter heeft, is het bijzonder multicultureel te noemen. Het is dan ook een plek waar Azië en Europa elkaar ontmoeten. U vindt er een enorme diversiteit aan bezienswaardigheden maar ook uitgestrekte zandstranden om te relaxen, en dat is wat een vakantie naar dit emiraat zo uniek maakt.

Expo 2020 Dubai

Naast al deze pracht en praal vindt hier momenteel het unieke evenement de Expo 2020 Dubai plaats. ‘Connecting Minds, Creating the Future’ is de slogan van dit grootste evenement ooit in de Arabische wereld. Verschillende landen halen alles uit de kast om hun nieuwste ontwikkelingen te laten zien en mensen te ‘verbinden’ voor een betere toekomst.

Woestijn vol avontuur

Dubai wordt volledig omringd door woestijn en een woestijnsafari met een 4WD-terreinwagen, waarbij u crost door de hoge zandduinen, mag dan ook niet ontbreken tijdens een verblijf in dit emiraat. Ook kunt u hier een indrukwekkende ballonvaart bij zonsopkomst meemaken, quadrijden of sandboarden. Nog een aanrader tijdens deze reis: een bezoek aan het naburige Abu Dhabi. Dit emiraat is de culturele tegenhanger van Dubai met musea als het Guggenheim en het Louvre Abu Dhabi. Ook vindt u hier de imposante Sjeik Zayed-moskee, een van de  grootste moskeeën ter wereld.

Reisaanbieding

7-daagse
reis Expo
Dubai vanaf
€ 1.490 p.p.

Reis mee naar de Expo 2020 Dubai, het grootste evenement ooit in de Arabische wereld. Tijdens deze 7-daagse reis heeft u twee dagen entree tot de Expo en daarnaast alle tijd om Dubai verder te ontdekken.

 

Hoogtepunten

• Maak een culturele en culinaire wereldreis op een werkelijk fantastische locatie.
• Dé plek waar Europa en Azië elkaar ontmoeten.
• Veelzijdige bestemming waar het altijd zonnig is.

Inclusief

• Retourvlucht Economy Class.
• Twee dagen entree tot de Expo 2020 Dubai.
• Alle overnachtingen in een geselecteerd hotel inclusief ontbijt.
• Volledig op basis van uw wensen.

Reissom
Deze reis is te boeken vanaf € 1.490 p.p. (bij twee personen), uitgaande van reistijd in het laagseizoen.

Over Middenoostenreizen.com
Dankzij onze liefde voor de regio en onze kennis en ruim 20-jarige ervaring zijn wij uitgegroeid tot specialist op het gebied van maatwerkreizen naar het Midden-Oosten. Op zoek naar een unieke reisbeleving waarbij uw wensen centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie
Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 610 12 90
info@middenoostenreizen.com
middenoostenreizen.com

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send