PROMOTION DREAMTRIPS

Culturele cruise door
de Middellandse Zee

Ontdek tijdens deze 8-daagse cruise aan boord van de Norwegian Jade de culturele hoogtepunten en indrukwekkende historie van Turkije, de Griekse eilanden en Israël. 

Cultuur en strand

De cruise start in Piraeus, de haven van Athene. Hier kunt u door de straatjes van de oude wijk Plaka slenteren en uiteraard de onsterfelijke Akropolis bezoeken. In het Turkse plaatsje Kusadasi geniet u van heerlijke stranden en cultuur. Vanaf hier zijn de 2000 jaar oude ruïnes in Efeze goed te bereiken. Op het eiland Patmos vindt u talrijke prachtige kloosters en de grot van de apostel Johannes. De cruise gaat verder via de havenstad Ashdod in Israël, van waar u Jeruzalem, Bethlehem of de Dode Zee kunt bezoeken. Met bezienswaardigheden zoals het Gan Ha’em Park, de beeldentuin en talloze musea is er in havenstad Haifa genoeg te doen.

Mooi Santorini

De bruisende stad Limassol op Cyprus heeft een schilderachtige kust met verschillende kleine baaien om in te zwemmen. Het wordt omgeven door historische bezienswaardigheden zoals de Apollo-tempel. De cruise gaat verder naar het unieke eiland Santorini. Het mooiste eiland van de Cycladen biedt een perfecte mix van blauwe zee, witte dorpjes en adembenemende uitzichten.

Norwegian Jade

De Norwegian Jade heeft twee zwembaden, een kinderbad, vier jacuzzi’s, een joggingparcours, sportvelden en een uitgebreide fitnessruimte. Ontdek meer dan 16 verschillende eetgelegenheden, hier kunnen culinaire liefhebbers hun hart ophalen. Naast de luxe villa’s aan boord heeft dit schip ook voordelige hutten voor gezinnen en andere gezelschappen.

Reisaanbieding

8-daagse cruise
Turkije, Griekenland
en Israël
vanaf € 953 p.p.

Vertrekdata
24 april – 6 november 2022 (7 afvaarten)

 

Aanbieding

  • 8-daagse cruise op basis van volpension inclusief havengelden en maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants geldt een toeslag).
  • Vanaf € 953 p.p. (bij 2 personen in de voordeligste hutcategorie).
  • Keuze uit 2 ‘Free at Sea‘ extra’s voor € 99: drankenpakket / $ 50 excursietegoed per hut per haven / gratis internet / restaurantpakket: 2 diners in een van de specialiteitenrestaurants.
  • Route: Piraeus / Athene – Kusadasi – Patmos – op zee – Ashdod – Haifa – Limassol – Santorini – Piraeus / Athene

cruisetravel.nl/69522

Over Cruise Travel
Cruise Travel helpt reizigers al sinds 1986 bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod aan cruises. Wij kennen de schepen, rederijen en bestemmingen als geen ander. Of u nu voor het eerst een cruise gaat maken, of al ervaring heeft met cruises, onze cruisespecialisten adviseren u graag.

Meer informatie
Cruise Travel
Rokin 105A
1012 KM Amsterdam
Tel. 020 236 03 33
info@cruisetravel.nl
cruisetravel.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send