ADVERTORIAL

Ontspannen en opladen in
tropisch Costa Rica

Gelegen tussen de Stille Oceaan en de Caraïbische Zee biedt Costa Rica een overvloed aan unieke dieren, landschappen en klimaten.

Een reis naar dit Midden-Amerikaanse land zal een schat aan onvergetelijke  momenten met zich meebrengen. Costa Rica beschermt zo’n vijf procent  van de biodiversiteit in de wereld en is een wereldleider geworden op het gebied van duurzaamheid. Bezoekers van Costa Rica genieten van een goed georganiseerde infrastructuur met een breed scala aan activiteiten en accommodaties. Droom weg bij de unieke plekken die Costa Rica rijk is.

La Fortuna

Hier ontsnapt u gemakkelijk aan de stress en drukte van de dagelijkse routine. Dit dorp, gelegen naast de actieve Arenal-vulkaan, heeft een rijk natuurgebied, een denderende  waterval en indrukwekkende hotsprings. Ideaal voor een tussenstop  in een van de wellnessresorts in de omgeving. In La Fortuna vindt u verschillende spabehandelingen met lokale ingrediënten waaronder vulkanische as en koffie.

Pura vida!

Glamping hotel Isla Chiquita

In een inham van de Stille Oceaan ligt Isla Jesusita. Op dit eiland vindt u het enige glamping-hotel van Costa Rica, Isla Chiquita. Het hotel beschikt over luxe tenten met een panoramisch uitzicht en is een ware beleving voor  iedere avonturier of natuurliefhebber. Dit is ook de ideale plek om zeevonk te zien, een algensoort die na een warme dag blauw licht geeft als het water in beweging komt.

Nosara

Dit district is een juweeltje in de Guanacaste-regio. Kies voor een B&B retreat in het plaatsje Guiones of ga voor luxe en overnacht in de Lagarta Lodge met de mooiste infinity pool van heel Costa Rica. Als u geluk heeft, kunt u bij het strand van Ostional met eigen ogen een magisch natuurwonder aanschouwen. Hier komen jaarlijks duizenden Ridley zeeschildpadden naar de kust om hun eieren te leggen, dit wordt ook wel de ‘Arribada’ genoemd. Costa Rica heeft de gezondheidsprotocollen in het land sterk en volgens de richtlijnen aangescherpt en heeft  daardoor onder andere een Safe Travels-stempel mogen ontvangen, uitgegeven door de World Travel & Tourism Council (WTTC).

 

 

Meer weten?
Ga voor actuele informatie over Costa Rica naar visitcostarica.com

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send