PROMOTION DREAM TRIPS

Stedentrip Wenen
met KLM Holidays

Muziek, romantiek, keizerin Sisi en Sachertorte: dat is Wenen in een notendop. Zin in een stedentrip vol historie en cultuur? Dwaal dan hier door sfeervolle straten en over monumentale pleinen.

Bewonder paleizen zoals slot Belvedère en Schönbrunn, waar de beroemde keizerin Sisi en haar man Franz Joseph woonden. Verken de stad per koets, eet een stukje Sachertorte – een heerlijke chocoladetraktatie – en breng ’s avonds een bezoek aan de Staatsopera voor een opera van wereldklasse. Romantiek is in Wenen overal te vinden.

Stad van componisten

Geen gebrek aan historische bezienswaardigheden in de hoofdstad van Oostenrijk. Grote componisten zoals Mozart en Strauss schreven hun wereldberoemde muziekstukken in deze stad vol weelderige barokke architectuur. Bekijk de Peterskirche die helemaal in deze stijl gebouwd is en verreweg de imposantste kerk van Wenen is. Loop door de straten van het oude centrum vol gezellige restaurants. In het Wiener Prater-park kunt u wandelen of genieten van een ritje in het reuzenrad. Wenen is de ideale bestemming voor een romantische stedentrip.

Proef het Weense leven

De Weense levensstijl is er een van traditie, luxe en goed eten. Probeer eens een authentieke Wienerschnitzel met een goed glas wijn. Hotel Sacher is dé plek voor de enige echte Sachertorte, alleen hier wordt de taart volgens het originele recept bereid. Kunt u geen genoeg krijgen van deze chocoladelekkernij? Het hotel biedt ook diverse chocolade-behandelingen. Wat te denken van een stoombad met chocoladearoma of een pakking van pure chocolade?

Reisaanbieding

Tot € 100 korting
op een stedentrip
naar Wenen

Met KLM Holidays stelt u zelf online uw ideale pakketreis samen. Combi­neer uw KLM-vlucht met een hotel en/of huurauto voor een voordelige prijs. Als Flying Dutchman-lezer krijgt u tot € 100 korting per boeking. 

Hoe werkt het?
Ga naar klmholidays.nl en stel zelf uw stedentrip samen: bepaal uw reisdata, selecteer een van de ruim 50 hotels in Wenen (vanaf 3-sterren) en uw ideale vertrektijd uit het aanbod van vier KLM-vluchten per dag.

€ 100 korting met uw Flying Blue Miles
Ga naar de Flying Blue Store (categorie Reizen). Voor 27.250 Miles ontvangt u een persoonlijke kortingscode. Vul deze in tijdens het boeken en de € 100 korting wordt automatisch afgetrokken van de totaalprijs.

€ 50 korting zonder Flying Blue Miles
Vul de kortingscode FD WENEN in tijdens het boeken en de € 50 korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Voorwaarden

  • De kortingscode is geldig voor reizen t/m 31 oktober 2023.
  • De korting geldt per boeking.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Deze kan niet achteraf worden verwerkt.
  • Niet geldig op losse vliegtickets of op andere bestemmingen.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.
  • Voor de korting van € 100 met Flying Blue Miles gelden andere voorwaarden. Bekijk deze in de Flying Blue Store.
  • De reizen van KLM Holidays worden verzorgd in samenwerking met Airtrade. Voor meer informatie: klmholidays.nl

Meer informatie?
Ga naar klmholidays.nl

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send