PROMOTION DREAM TRIPS

Reis door de
Canadese Rockies

Geniet van overweldigend natuurschoon tijdens een rondreis per huurauto door het westen van Canada. Verken de nationale parken Banff en Jasper en ga op zoek naar beren en andere dieren.

Van Calgary is het ongeveer anderhalf uur rijden naar de Rocky Mountains. Dat maakt deze levendige stad een ideaal vertrekpunt voor uw rondreis. In Calgary zijn veel leuke restaurants en bars en worden het hele jaar door festivals en evenementen georganiseerd, zoals het Street Art Festival in augustus en het Rocky Mountain Wine & Food Festival in oktober. Het bekendste meerdaagse evenement is de Calgary Stampede in juli, een van de grootste rodeo-shows ter wereld.

Banff en Jasper

In de Canadese Rocky Mountains bezoekt u de bekende nationale parken Banff en Jasper, die met elkaar worden verbonden door de Icefields Parkway. Deze iconische route van 232 kilometer met aan weerszijden hoge bergtoppen, kristalheldere meren en meer dan honderd gletsjers is een van de mooiste wegen ter wereld. Populaire stops langs deze route zijn het 280 meter hoge observatieplatform van de Glacier Skywalk en het Columbia Icefield, waar u in een speciaal Ice Explorer-voertuig een rit over de Athabasca gletsjer kunt maken.

Yoho en Glacier

De minder bekende parken in de Rockies zijn minstens zo mooi. Zoals Yoho en Glacier, met zijn vele gletsjers. Yoho wordt gezien als ‘hikers paradise’, vanwege de meer dan vierhonderd kilometer aan wandelroutes.

Op zoek naar beren

In de nationale parken kunt onder begeleiding op zoek gaan naar grizzly’s en andere dieren. Vooral in Jasper leven veel beren. Naast grizzly’s en zwarte beren komen hier ook dikhoorn­schapen, edelherten, bevers, elanden en wolven voor.

Fruitbomen en wijngaarden

Een afwisseling met de ruige gebergtes van de Rocky Mountains biedt Okanagan Valley. Vanwege het zachte klimaat is deze streek zeer geschikt voor fruitteelt en in een glooiend landschap vindt u hier fruitbomen en wijngaarden. Maak een stop om een lokale wijn te proeven.

Verrassend Vancouver

U sluit de reis af in Vancouver. In deze ontspannen, multiculturele stad zijn veel leuke wijken, goede restaurants en gezellige wijnbars. Een aanrader is een fietstocht door het stadspark Stanley Park of een bezoek aan Granville Island.

Reisaanbieding

16-daagse
autorondreis
Valley Deep
Mountain High
vanaf € 2.397 p.p.

Maak een roadtrip van Calgary naar Vancouver en geniet van spectaculaire landschappen. De beste reistijd is mei tot en met september.

Inclusief

  • Vliegreis Amsterdam-Calgary / Vancouver-Amsterdam met KLM.
  • Overnachtingen in toeristen-/middenklasse hotels (logies).
  • Digitale routebeschrijving in het Nederlands.

Reissom
De vanafprijs van de rondreis ‘Valley Deep Mountain High’ (bij twee personen) is geldig bij vertrek tussen 28 mei en 1 juli en tussen 28 augustus en 5 september. Autohuur is niet inbegrepen, in uw offerte wordt een categorie geadviseerd op basis van de actuele prijzen. U kunt de reisduur verlengen door extra nachten toe te voegen. Indien u zelf uw KLM-vlucht wilt boeken, regelt NBBS Reizen uw rondreis en autohuur. U ontvangt een offerte op maat.

Meer informatie
NBBS Reizen
Tel. 010 289 18 91
info@nbbs.nl
nbbs.nl

Meer informatie?
Neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send