WELKOM

Op weg naar een veilige toekomst

lees verder

COVID-19 heeft onze wereld ingrijpend veranderd. En hoewel het virus de gemoederen nog wel bezighoudt, kijken we met vertrouwen en een positieve blik vooruit. We zijn met energie en toewijding aan de slag gegaan om de markt straks weer optimaal te bedienen, waarbij we het voortouw gaan nemen om een duurzamere toekomst voor de luchtvaart te creëren. Daarbij spelen een duurzame operatie, innovatie en samenwerkingen met andere partijen een cruciale rol. Een van onze initiatieven is het KLM Corporate SAF Programma, tot voor kort bekend als het KLM Corporate BioFuel Programma. SAF staat voor Sustainable Aviation Fuel. KLM kiest voor deze nieuwe benaming om te verduidelijken dat de brandstof die we inkopen duurzaam is en wordt gemaakt van grondstoffen die bijvoorbeeld geen ontbossing veroorzaken of de voedselproductie verdringen. Met dit programma kunnen bedrijven de productie en het gebruik van SAF stimuleren om zo de CO-impact van hun zakelijke reiskilometers te verminderen. Ook u kunt een bijdrage leveren aan onze duurzaamheidsmissie door bijvoorbeeld de CO2-uitstoot van uw vlucht te compenseren. In dit nummer geven wij u een aantal tips over hoe u met kleine stappen verder kan bijdragen aan duurzaamheid. Met ons wereldwijde netwerk helpen wij met de distributie van medicijnen, mondmaskers en medische apparatuur.

KLM Cargo, een van ’s werelds grootste vervoerders van farmaceutische producten, speelt een belangrijke rol in de verspreiding van de coronavaccins naar Nederland en de rest van de wereld. Uiteraard blijven wij aan boord alle nodige veiligheidsmaatregelen treffen zodat u, wanneer u zover bent, weer met een vertrouwd gevoel op reis kunt met KLM. Tot die tijd inspireren wij u graag met bijzondere KLM-bestemmingen. Speciaal voor u als Flying Blue-deelnemer hebben wij daartoe het Flying Dutchman online magazine ontwikkeld, waar voor u de mooiste reisverhalen, leukste hotspots en het laatste KLM- en Flying Blue-nieuws zijn geselecteerd. In deze eerste online editie vindt u een reisverhaal over Basel, een levendige stad vol historische sites en cultuur. Ook nemen we u mee naar Rwanda, waar we oog in oog staan met gorilla’s. We bezoeken in Lima de leukste wijken en bieden u een ‘kijkje’ in Madrid, een walhalla voor kunstliefhebbers. We zien ernaar uit om u straks weer aan boord te verwelkomen en u naar de mooiste plekken over de hele wereld te brengen.

Veel leesplezier!

Harm Kreulen
Directeur KLM Nederland

Uitgave KLM Nederland Concept & realisatie Hearst Create Digital design & realisatie DutchGiraffe | Digital Creatives & WPMagazines Contentmanager KLM Sharida van Wageningen Content Director Alexandra de Jong Art Director Karon Lastdrager Content Lead Charlotte Latten Beeldredacteur Monique Kolmeijer Content Producer Lisa Slotemaker Client Service Director Erik-Jan Sanders Contributors Ester Gebuis (fotografie portret Harm Kreulen), Denis Koval (fotografie KLM Shop), Natascha Libbert (fotografie KLM Behind the scenes)

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send