PROMOTION DREAM TRIPS

Oosterse
wijsheid

Hoe modern Japan ook is, overal komt u diepgewortelde cultuur en tradities tegen. Verlaat de gebaande paden en ontdek de schoonheid van het land in al zijn facetten.

Japan heet in het Japans ‘Nippon’, wat ‘de oorsprong van de zon’ betekent. Achter een ultramoderne façade gaat een traditionele wereld schuil vol gebruiken en gedragsregels. Eenvoud is in Japan tot een kunst verheven. Dat is terug te zien in de theeceremonies, tuinen en shinto-schrijnen (religieus gebouw, red.). Ook de natuur in Japan is uniek. U treft er sprookjesachtige valleien met eeuwenoude hangbruggen, heilige vulkanen, ruige kusten en sneeuwapen in heetwaterbronnen.

Geisha- en samoerai-wijken

De reis begint in de metropool Tokyo, waarna u per trein afreist naar de stad Kanazawa aan de Japanse Zee. Hier dwaalt u door geisha- en samoerai-wijken om vervolgens een tocht te maken over het schiereiland Noto. Een bezoek aan Kyoto mag uiteraard niet ontbreken. De volgende stop is Mount Koya, een heilige berg en het religieuze hart van het Shingon-boeddhisme. Geheel in stijl van de omgeving overnacht u hier in een eenvoudig maar sfeervol tempelverblijf – het laatste stukje van de reis hiernaartoe gaat per kabel.

Feeërieke valleien

Per ferry bereikt u Tokushima Island. Een plek met schitterende tempels maar u kunt er ook snorkelen. U overnacht in een ryokan met onsen (een warmwaterbron), nabij de feeërieke valleien van Oboke en Iya, een gebied dat omgeven is door bergen. De reis vervolgt naar het oude plaatsje Matsuyama en naar Beppu met z’n vele natuurlijke onsen en de beroemde ‘Helse Bronnen’. Per bus volgt een tocht door nationaal park Aso-Kuju. In het traditionele Kurokawa Onsen verbijft u nog twee nachten in een schitterende ryokan. Vanuit Fukuoka reist u terug naar Amsterdam.

Reisaanbieding

22-daagse reis
naar Japan
vanaf € 4.100 p.p.

Hoogtepunten

  • Dwaal door de samoerai- en geisha-wijken van Kanazawa.
  • Verken de vele tempels in Kyoto.
  • Beklim de heilige berg Mount Koya en overnacht in een tempel.
  • Reis per ferry naar Tokushima Island.
  • Wandel over touwbruggen in de feeërieke Iya-vallei.
  • Slaap in traditionele ryokans.
  • Bezoek de wereldstad Tokyo.
  • Ontdek de vulkanische wereld van nationaal park Aso-Kuju.

Inclusief
Vluchten, overnachtingen, vervoer en excursies.

Over 333travel
333travel is dé specialist in verre reizen op maat. We vertalen iedere wensenlijst naar een unieke rondreis, met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten bij uw voorkeur en budget. Zo reist u met 333travel naar avontuurlijke, verre bestemmingen waar u volop en onbezorgd kunt genieten.

Meer informatie
Tel. 0348 44 19 51
333travel.nl

Meer informatie?
Neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send