WELKOM

Indian
summer

lees verder

Ik hoop dat u een fijne zomer achter de rug heeft en dat u heeft kunnen genieten van een mooie tijd in het buitenland of in Nederland. Zelf ben ik met mijn gezin naar Oostenrijk en Italië geweest, na vele jaren in het verre buitenland te hebben gewoond. Dichtbij of verder weg, de wereld heeft zo veel prachtige plekken om te bezoeken en dat zien we terug in de vraag naar reizen. We hebben een heel uitdagende tijd achter ons wat betreft de operatie op Schiphol en we richten onze blik nu op de tweede helft van 2022 met hopelijk minder verstoringen. Ik ben verheugd om u te kunnen vertellen dat KLM in de periode die voor ons ligt een geheel nieuwe reisklasse introduceert: KLM Premium Comfort. Deze klasse, die zich in een aparte cabine bevindt op intercontinentale KLM-vluchten, biedt ruimte, efficiëntie en veel comfort tegen een aantrekkelijke prijs. Ook nieuw is de codeshare-overeenkomst die KLM heeft getekend met de grootste luchtvaartmaatschappij van India: IndiGo Airlines. Door deze samenwerking kunt u nu tickets boeken naar zestien nieuwe bestemmingen in India en daar naadloos overstappen op het uitgebreide binnenlandse netwerk van IndiGo.

Het toeval wil dat Pieter Elbers, die onlangs bij KLM vertrok als CEO, vanaf 1 oktober de nieuwe bestuursvoorzitter wordt van IndiGo. Zijn functie is sinds juli overgenomen door Marjan Rintel, die daarvoor president-directeur was bij NS. In het verleden was Marjan al eens vijftien jaar werkzaam bij KLM, onder andere in sales- en marketingfuncties en in de operatie. Ik wil hierbij Pieter bedanken voor zijn tomeloze inzet voor KLM al die jaren en ik heet Marjan van harte welkom terug en wens haar veel succes in de nieuwe functie! In de Flying Dutchman die voor u ligt, nemen we u mee op reis naar Toronto, een Canadese metropool met een trendy stadsvibe waar indrukwekkende natuur tegelijkertijd nooit ver weg is. In Rome bezoeken we de hidden gems die nog niet door het grote publiek zijn ontdekt, en we nemen een kijkje in het Schotse Inverness, waar magie en historie hand in hand gaan. Wist u trouwens dat de Real Deal Dagen in volle gang zijn? Dat betekent dat u tot en met 21 september extra korting ontvangt op de ticketprijzen van meer dan vijftig bestemmingen. Verderop in het magazine kunt u hier meer over lezen.

Veel leesplezier!

Bas Gerressen
Directeur KLM Nederland

Uitgave KLM Nederland Concept & realisatie Hearst Create Digital design & realisatie DutchGiraffe | Digital Creatives & WPMagazines Contentmanager KLM Natascha van Roode a.i. Content Director Alexandra de Jong Art Director Karon Lastdrager Content Lead Charlotte Latten Beeldredacteur Monique Kolmeijer Client Service Director Erik-Jan Sanders Layout Designer Anna Ciepiela Content Creator Anouk Bowman Contributors Priscilla Borgers, Evelyn van Driel, Emma van Egmond, Ester Gebuis, Liza Karsemeijer, Denis Koval, Annemarie Maarhuis, Joy Storimans, Bas Strengers, Yentl Tetteroo, Irene de Vette, Getty Images, Alamy, AWL Images, Shutterstock, Gallery Stock, ANP, Stocksy.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send