PROMOTION DREAMTRIPS

Van tempel tot Tokio:
reis door magisch Japan

Er zijn prachtige tempels – in moderne steden, maar ook hoog in de bergen. De natuur, met meren en vulkanen als Mount Fuji, is ronduit oh la la. En met de hogesnelheidstrein, de befaamde Shinkansen, kom je werkelijk óveral. Een reis door Japan is een reis om nooit te vergeten. 

Japan maakt indruk op iedereen die dit eilandenrijk bezoekt. Eeuwenoude tradities en hypermoderne technologie gaan hier hand in hand. Monniken hebben de nieuwste smartphones en zakenlui bidden voor succes bij tempels. Wat u kunt verwachten als u door Japan reist? Een unieke ervaring vol afwisseling.

Oude en nieuwe culturen

Japan staat bekend om zijn prachtige tempels. U vindt ze midden in grote moderne steden als Tokio, in de bossen aan de randen van Kioto en hoog in de bergen in het mystieke Koyasan. Veel van deze sfeervolle tempels worden actief gebruikt en u deelt deze dan ook met de monniken en andere bezoekers. Een heel ander hoogtepunt van Japan is de unieke jongerencultuur. Van vintage tot de nieuwste mode, Japan loopt voorop.

Vulkanen en meren

De natuur van Japan is divers. Zo kent het land veel vulkanen en prachtige meren. De bekendste vulkaan is ongetwijfeld Mount Fuji die met zijn 3.776 meter boven alle andere bergen uitsteekt. Ook de Aso-vulkaan op Kyūshū en de Asahi-dake-vulkaan op Hokkaido zijn indrukwekkend en liggen in mooie natuurgebieden.

Supersnel vervoer

Het vervoer is in Japan uitstekend geregeld. Dit was het eerste land ter wereld met een commerciële hogesnelheidstrein, de befaamde Shinkansen. Snelheid en punctualiteit staan nog steeds hoog in het vaandel, maar ook comfort en hygiëne zijn belangrijk in het openbaar vervoer.

Maak de sakura mee

De kersenbloesem, sakura, is het ultieme icoon van Japan. Geniet van de bloemenpracht in de korte bloeitijd en ervaar het land op zijn mooist. Djoser biedt diverse reizen aan in deze unieke periode, van eind maart tot en met begin april. Er zijn ook vele vertrekdata later in het jaar.

Dé Japan-specialist

Ver weg of iets dichterbij, bij Djoser zit je altijd goed. Al ruim 35 jaar organiseren we groepsreizen waarbij we individuele vrijheid combineren met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf. Er is tijd voor een wandeling in een dorp, een fietstocht door de omgeving of een bezoek aan een museum of lokale markt. Maak je mooiste Japan-reis met Djoser en boek een 10-, 15- of 22-daagse reis naar het land van de rijzende zon.

Reisaanbieding

22-daagse rondreis
door Japan
vanaf € 3.795 p.p.

Vertrekdata

Van maart t/m november

 

Hoogtepunten

 • Ruim de tijd om de bijzondere steden Tokio en Kioto te bezoeken.
 • Bewonder Mount Fuji vanaf het Kawaguchiko-meer.
 • Bekijk in Matsumoto het unieke ‘zwarte kraaienkasteel’.
 • Ontdek in Himeji de prachtige Himejijo­­-, het ‘witte reiger-
  kasteel’.
 • Voel de bewogen geschiedenis van Hiroshima en Nagasaki.
 • Bezoek eiland Miyajima met de beroemde rode Torii (toegangspoort).
 • Wandel door de prachtige tuin van Okayama.

 

Inclusief

 • Nederlandse reisbegeleiding.
 • Vluchten naar en van Japan met Air France-KLM.
 • Hotelovernachtingen.
 • Overnachting in een tempel-complex, inclusief diner en ontbijt.
 • Excursies naar onder andere Kamakura, Nara en de Aso-vulkaan.
 • Comfortabel reizen per bus, trein en Shinkansen.

 

Meer informatie

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
Tel: 071 512 64 00
info@djoser.nl
djoser.nl

Meer informatie?
Ga naar dreamtrips.klm.com óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send