PROMOTION DREAMTRIPS

Stedentrip Lissabon
met KLM Holidays

Een stedentrip combineren met een strandvakantie? Denk dan eens aan Lissabon dat bruist van de bezienswaardigheden en leuke wijken én waar kilometerslange stranden om de hoek liggen.

Verken het nachtleven in de wijk Bairro Alto en eet pastéis in het beroemdste café van het land: Café A Brasileira. Met de Elevador do Carmo-lift bent u in een mum van tijd van de beneden- naar de bovenstad. En op de Torre de Belém (Belém-toren) heeft u een schitterend uitzicht over de stad en de glinsterende oceaan. Genoeg gezien? Om de hoek liggen kilometerslange stranden.

Zoveel te doen

Het kloppend hart van Lissabon is de wijk Baixa. Hier vindt u een mix van internationale winkelketens, designerwinkels en traditionele handwerkzaken. Aan de Rua Augusta liggen de mooiste pleinen van de stad waar u even met een drankje kunt neerstrijken. Heel anders, maar minstens net zo bruisend is Parque das Nações. Geniet hier van futuristische architectuur, musea, restaurants en een state-of-the-art-aquarium. Ook een populaire trekpleister is het dorpje Fátima: een bedevaartsoord net buiten de stad.

Stap in de electrico

U ziet ze beslist rijden: de gele trams van lijn 28. Een rit met deze oude ‘electrico’ is een ware attractie. Stap in en laat u door de smalle straatjes van Lissabon voeren. De rit geeft een prachtig kijkje in oude stadswijken als Alfama en Graça. Ook mag een bezoek aan een typisch Portugees fado-restaurant niet op uw lijstje ontbreken. Geniet van culinaire hoogstandjes onder het genot van passievolle volksliederen: een onvergetelijke ervaring!

Reisaanbieding

Tot € 100 korting
op een stedentrip
naar Lissabon

Met KLM Holidays stelt u zelf online uw ideale pakketreis samen. Combineer uw KLM-vlucht met een hotel en/of huurauto voor een voordelige prijs. Als Flying Dutchman-lezer krijgt u tot € 100 korting per boeking.

 

Hoe werkt het?

Ga naar klmholidays.nl en stel uw stedentrip samen: bepaal uw reisdata, kies een vlucht (KLM vliegt vier keer per dag naar deze mooie stad) en kies een hotel (vanaf driesterren). En wist u dat KLM de verwachte CO2-uitstoot van uw aandeel in de vlucht compenseert als u een KLM Holidays pakketreis boekt?

 

€ 100 korting met uw Flying Blue Miles

Ga naar de Flying Blue Store (categorie Reizen). Voor 27.250 Miles ontvangt u een persoonlijke kortingscode. Vul deze in tijdens het boeken en de € 100 korting wordt automatisch afgetrokken van de totaalprijs.

 

€ 50 korting zonder Flying Blue Miles

Vul de kortingscode FD LISSABON in tijdens het boeken en de € 50 korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.

 

Voorwaarden

  • De kortingscode is geldig voor reizen t/m 30 september 2023.
  • De korting geldt per boeking.
  • Niet geldig op losse vliegtickets of op andere bestemmingen.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Deze kan niet achteraf worden verwerkt.
  • Voor de korting van € 100 met Flying Blue Miles gelden andere voorwaarden. Bekijk deze in de Flying Blue Store.

 

De reizen van KLM Holidays worden verzorgd in samenwerking met Airtrade. Voor meer informatie:

 

holidays.klm.nl

Meer informatie?
Ga naar dreamtrips.klm.com óf holidays.klm.nl

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send