PROMOTION DREAMTRIPS

Op luxe-expeditie
naar de Amazone

De parels van de Amazone ontdekken? Vaar mee van Brazilië naar Kaapverdië terwijl een professioneel expeditieteam – bestaande uit wildernisexperts, historici en wetenschappers – u alle ins en outs vertelt van het regenwoud.

Het professionele expeditieteam weet alles over het Amazonegebied en geeft lezingen én begeleidt de Zodiac en landexcursies zodat u niets van de jungle hoeft te missen. Zoals het natuurspektakel nabij Manaus. Hier komen de Rio Solimões en de Rio Negro bij elkaar, die samen de Amazone vormen. Een spectaculair gezicht, aangezien de verschillen in bijvoorbeeld temperatuur en stroomsnelheid voor bijzondere effecten zorgen.

Onvergetelijke ervaringen

Uw reis maakt u met het nieuwe Seabourn expeditieschip Seabourn Venture. Het schip is speciaal ontwikkeld voor de expeditiereiziger die van luxe houdt. Persoonlijke service voert de boventoon. Daarnaast is het schip uitgerust met schitterende lounges, ruime suites met privébalkon en is het voorzien van moderne technologie met comfort als uitgangspunt. Het schip heeft twee onderzeeërs om de onderwaterwereld te verkennen, kajaks en 24 Zodiacs. Van hieruit het regenwoud gadeslaan, staat garant voor onvergetelijke ervaringen.

Award-winning

Aan boord wordt u in de watten gelegd door de award-winning bemanning, die uit evenveel mensen bestaat als het aantal passagiers. Zij is dan ook gespecialiseerd om u een unieke ervaring en een attente, persoonlijke en oprechte service te bieden.

Reisaanbieding

13-daagse Amazone
expeditiecruise vanaf
€ 7.999 p.p.

Vertrekdatum

18 april 2023

 

Aanbieding

  • Expeditiecruise van Brazilië naar Kaapverdië.
    De vanafprijs à € 7.999 p.p. geldt bij 2 personen in een suite. Vluchten zijn bij te boeken.
    Route: Manaus – Boca dos Botos / Parintins – Samtarém – Guajara – Macapá (passeren van de evenaar) – 1 dag op zee – Île du Diable – 4 dagen op zee – 2 dagen Praia

 

Inbegrepen diensten

  • Fooien
  • Selectie dranken aan boord
  • Internet
  • Informatieve lezingen
  • Zodiac landings

 

CruiseTravel.nl/75650

 

Meer informatie

Cruise Travel
Rokin 105A
1012 KM Amsterdam
020 236 03 33
info@cruisetravel.nl
cruisetravel.nl

Meer informatie?
Ga naar dreamtrips.klm.com óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send