PROMOTION DREAMTRIPS

Stedentrip naar Milaan
met KLM Holidays

Op zoek naar een stedentrip vol culturele heerlijkheden? Boek een pakketreis naar Milaan, de stad van mode, kunst en goede espresso.

Milaan is dé modestad van Europa. Grote labels als Versace en Valentino hebben hier hun hoofdkantoor en uiteraard een winkel. In de prachtige Galleria Vittorio Emanuele II zijn vrijwel alle grote modemeesters vertegenwoordigd. Vergeet hier niet omhoog te kijken: het glazen dak van de galerij is onovertroffen. Nog zo’n architectonisch hoogstandje is La Scala, het beroemde theatergebouw waar u kunt genieten van fantastische operavoorstellingen. Milaan is de ideale bestemming voor een stedentrip en het startpunt van een langere vakantie in Italië.

Schuif aan bij het laatste avondmaal

De stad staat ook bekend om haar Italiaanse meesters uit vervlogen tijden. Het grootste kunstwerk uit de renaissance hangt in Milaan: ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci. U kunt dit kunstwerk bewonderen in de kloosterrefter bij de Santa Maria delle Grazie. De Duomo di Milano is wellicht de grootste trekpleister van Milaan. De witte kerk torent hoog boven het Piazza del Duomo uit en is gedecoreerd met maar liefst 3500 beelden. Om de stad in al haar glorie te ervaren, neemt u de lift naar het dak van deze kathedraal waar u een schitterend uitzicht heeft over Milaan. Voordat u zich naar uw hotel begeeft, kunt u ’s avonds natuurlijk genieten van de Italiaanse keuken in een van de vele toprestaurants. Milaan heeft klasse op elk denkbaar vlak.

Reisaanbieding

Tot € 100
korting op
een stedentrip
naar Milaan

Met KLM Holidays stelt u zelf uw ideale pakketreis samen. Combineer uw KLM-vlucht met een hotel en/of huurauto voor een voordelige prijs. Als Flying Dutchman-lezer krijgt u tot € 100 korting per boeking.

 

Hoe werkt het
Ga naar klmholidays.nl en stel zelf uw stedentrip samen: bepaal hoelang u wilt blijven, selecteer een van de ruim 170 hotels in Milaan (vanaf 3-sterren) en uw ideale vertrektijd uit het aanbod van vier KLM-vluchten per dag. Naar wens kunt u extra’s bijboeken zoals excursies en een transfer van de luchthaven naar het hotel. Wist u dat KLM de CO2-uitstoot van uw vluchten compenseert na het boeken van een KLM Holidays-pakketreis? Zo maakt u een verantwoorde keuze.

€ 100 korting met uw Flying Blue Miles
Ga naar de Flying Blue Store (categorie Reizen) Voor 27.250 Miles ontvangt u een persoonlijke kortingscode. Vul deze in tijdens het boeken en de € 100 korting wordt automatisch afgetrokken van de totaalprijs.

€ 50 korting zonder Flying Blue Miles
Vul de kortingscode KLM MILAAN in tijdens het boeken en de € 50 korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Voorwaarden

  • De kortingscode is geldig voor reizen t/m 31 mei 2022.
  • De korting geldt per boeking.
  • Niet geldig op losse vliegtickets of op andere bestemmingen.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Deze kan niet achteraf worden verwerkt.
  • Een KLM Holidays-pakketreis dient uit minimaal 2 nachten en maximaal 29 nachten te bestaan.
  • Voor de korting van € 100 met Flying Blue Miles gelden andere voorwaarden. Bekijk deze in de Flying Blue Store.

Meer informatie
KLM Holidays worden verzorgd in samenwerking met Airtrade. Kijk op klmholidays.nl voor meer informatie.

Duomo di Milano

Santa Maria delle Grazie

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf bezoek de KLM Holidays website.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send