PROMOTION DREAMTRIPS

Authentiek en
gastvrij Oman

Talloze prachtige zandkastelen en forten, een indrukwekkend afwisselend landschap en sfeervolle stadjes: Oman heeft het allemaal. Het sultanaat combineert oosterse mystiek met westers comfort.

Prachtig Oman is gelegen aan de Indische Oceaan en de Golf van Oman. Hier worden uitstekende wegen afgewisseld met ruige offroad-stukken, maar dat is voor uw ijzersterke fourwheeldrive geen enkel probleem. Het maakt het reizen tevens een groot avontuur.

Grootste moskee van het land

Een reis door Oman start in de hoofdstad Muscat – vol sierlijke, lichtgekleurde gebouwen – waar zich ook de beroemde moskee Sultan Qaboos Grand Mosque bevindt. Via een woeste kustroute komt u langs verschillende wadi’s, oftewel valleien, met turquoise water en dadel­palmen. De weg eindigt in de plaats Ras al Jinz: hier komen bij maanlicht groene zeeschildpadden aan land om eieren te leggen.

Forten en zandduinen

Verder zuidwaarts treft u tal van gerestaureerde overblijfselen van forten en wacht­torens. Ook liggen hier de hoge, gouden zandduinen van het woestijngebied Wahiba Sands op u te wachten. Een nacht onder de sterrenhemel, ver weg van de bewoonde wereld, mag niet ontbreken. Na een tussenstop bij de geitenmarkt in Nizwa, rijdt u via een prachtige route naar de pieken van de 3000 meter hoge berg Jebel Shams. Al wandelend over de zogenoemde Balcony Walk geniet u van spectaculaire uitzichten over deze Grand Canyon van het Midden-Oosten. De bergflanken van de kloof duiken hier tot zeker 1500 meter de diepte in. De reis sluit u af in het zuiden bij de groene oases en de witte parelstranden nabij Salalah.

Reisaanbieding

15-daagse
avontuurlijke
rondreis door
Oman vanaf
€ 2.850 p.p.

Deze avontuurlijke reis door het sultanaat gaat van Muscat via een prachtige kustroute de bergen in. Inclusief overnachten in de woestijn en een uitstap naar het groene zuiden van Oman.

 

Hoogtepunten

  • Ultieme combinatie van luxe en avontuur.
  • Rijd met uw eigen fourwheeldrive de bergen in.
  • Hike door wadi’s en overnachten midden in de woestijn.
  • Ontdek het groene zuiden van het land.

Inclusief

  • Economy class-retourvlucht.
  • Huurauto (fourwheeldrive).
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt.

Reissom
Deze reis is te boeken vanaf € 2.850 p.p. (bij twee personen), uitgaande van een reistijd in het laagseizoen.

Over Middenoostenreizen.com
Dankzij onze liefde voor de regio en onze kennis en ervaring van ruim 20 jaar, zijn wij uitgegroeid tot specialist op het gebied van maatwerkreizen naar het Midden-Oosten. Op zoek naar een unieke reisbeleving waarbij uw wensen centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie
Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 610 12 90
info@middenoostenreizen.com
middenoostenreizen.com

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send