PROMOTION DREAMTRIPS

4WD-avontuur
door Saoedi-Arabië

Het mag dan een relatief onbekend land zijn, Saoedie-Arabië scoort hoog als het gaat om bijzondere cultuur, natuur en gastvrijheid. Reis mee naar deze parel in het Midden-Oosten. 

Saoedi-Arabië is het grootste land van het Midden-Oosten en qua oppervlak te vergelijken met West-Europa. Het is de thuisbasis van geografische contrasten, variërend van hoge, groene bergen tot zandduinen en ongerepte koraalriffen.

Mekka en Medina

Jarenlang was de deur voor buitenlandse toeristen gesloten, maar het is sinds kort mogelijk om een toeristenvisum te bemachtigen voor Saoedi-Arabië. Natuurlijk staat de schatrijke oliestaat vooral bekend om Mekka en Medina, de twee belangrijkste heilige steden van de islam. Maar het land is veel meer dan dat en beschikt over uitgestrekte woestijnen, moderne steden en authentieke dorpjes.

Duik in de Rode Zee

De groepsreis start in de hoofdstad Riyad, met bijna 5,7 miljoen inwoners de grootste stad van het land. Via The Edge of the World, een uitzichtpunt met hoge kliffen, zet u koers in noordwestelijke richting naar een van dé hoogtepunten van deze trip, de Al Ula-vallei. Hier bevinden zich meer dan honderd monumentale graftombes uit de tijd van de Nabateeërs. Dit Unesco-erfgoed is het grootst bewaard gebleven gebied van deze beschaving ten zuiden van Petra in Jordanië. De woestijn rond deze plek is haast een replica van de Wadi Rum in Jordanië. De reis eindigt in Jeddah waar u nog een duik kunt nemen in de Rode Zee.

Reisaanbieding

11-daagse groepsreis
door Saoedi-Arabië
voor € 7.490 p.p.

U reist in kleine groepen door het mysterieuze Saoedi-Arabië.

 

Hoogtepunten

• Ultieme combinatie van cultuur en avontuur. Het is een reis van uitersten: van uitgestrekte woestijnen en steile bergpassen tot moderne steden.
• Hike door groene wadi’s en bezoek Hegra, de Saoedische tegen-
hanger van het Jordaanse Petra.
• Unieke overnachting in een privé woestijnkamp.

Inclusief

• Alle vluchten (economy class).
• Overnachtingen in geselecteerde hotels inclusief ontbijt.
• Transfers per 4WD auto’s.
• Alle excursies inclusief entreegelden.

Over Middenoostenreizen.com

Dankzij onze liefde voor de regio en onze kennis en ruim 20-jarige ervaring zijn wij uitgegroeid tot specialist op het gebied van maatwerkreizen naar het Midden-Oosten. Op zoek naar een unieke reisbeleving waarbij uw wensen centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie

Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 610 12 90
info@middenoostenreizen.com
middenoostenreizen.com

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send