PROMOTION DREAMTRIPS

Sfeer proeven
in Indonesië

Snorkelen in de diepblauwe zee van Komodo, tempels bezoeken in Benoa en heerlijk struinen door kunstenaarsdorp Ubud. De hoogtepunten van een cruisevakantie naar Indonesië zijn talrijk. 

Het eiland Komodo maakt samen met de eilanden Rinca en Padar deel uit van het nationaal park Komodo, dat op de Unesco-werelderfgoedlijst staat. Het park in het vulkanische gebied is opgericht in 1980 en beschermt vooral de komodo-varaan. Rondom het eiland, in de diepblauwe zee, bevinden zich koraalriffen. Dit is dan ook een perfecte plek om te snorkelen en kleurrijke vissen te bewonderen.

Vulkanen, natuur en tempels

Lombok is bijna even groot als Bali maar veel rustiger en totaal anders. Het binnenland is – met z’n vulkanen, idyllische stranden, rivieren en watervallen – op zijn minst indrukwekkend te noemen. Andere bezienswaardige plekken die worden aangedaan: Jakarta en Semarang waarvandaan een excursie plaatsvindt naar het tempelcomplex Borobudur. In Surabaya zijn interessante musea, dierentuin en monumenten uit de oorlog te vinden. Ook voert de reis naar Benoa en kunstenaarsdorp Ubud en het stadje Probolinggo op Java.

Uw cruiseship

De reis wordt gemaakt met de middengrote Westerdam van de Holland America Line. Al bijna 150 jaar laat deze cruisemaatschappij hun gasten kennismaken met nieuwe bestemmingen en culturen. Zij weet als geen ander hoe reizen de geest verruimt.

Reisaanbieding

18-daagse reis
naar Indonesië
vanaf € 2.799 p.p.

Vertrekdata

26 juni 2022

Aanbieding

  • 15-daagse cruise op basis van volpension inclusief havengelden en maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants geldt een toeslag).
  • Vanaf € 2.799 p.p. (bij 2 personen in de voordeligste hutcategorie).
  • Route: Singapore – Tanjung Priok –Semarang – Surabaya – Komodo Island – Lombok – Benoa –Probolinggo – Singapore.

zeetours.nl/72419


Over Zeetours

Zeetours Cruises begon in 1962 als eerste touroperator met het verkopen van cruisevakanties in Nederland. Gestart als joint-venture van Holland America Line, maar inmiddels volledig zelfstandig en met meer dan 50 jaar cruise-ervaring.

Meer informatie

Zeetours
Goudsesingel 186
3011 KD Rotterdam
010 282 38 00
cruises@zeetours.nl
zeetours.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send