PROMOTION DREAMTRIPS

Stedentrip Bilbao
met KLM Holidays

Een bezoek aan het iconische Guggenheim Museum, wandelen in het romantische Doña Casilda Park of een enerverend avondje in een van de vele tapas- en cocktailbars. In het Baskische Bilbao kan het allemaal.

Bilbao is een pretpark voor fans van modern moois. Er is het Guggenheim Museum van architect Frank Gehry met meesterwerken van Warhol, Magritte, Picasso en Dalí. Maar er is meer, zoals het futuristische vliegveld van architect Santiago Calatrava en het glazen festivalpaleis van Federico Soriano.

Middeleeuws moois

Liefhebber van historie? Dat is er ook volop, in het stukje middeleeuwse binnenstad op de rechteroever van rivier de Nervión. Het hart van het oude stadscentrum wordt gevormd door de Siete Calles: de zeven straten tussen de gotische Santiago-kathedraal en de meanderende rivier. Hier vindt u het Teatro Arriaga en het treinstation Estación de la Concordia met een façade van kleurig keramiek en sierlijk smeedijzer.

Van pintxos tot stadspanorama

Rond Plaza Nueva wemelt het van de tapasbars, die hier pintxos heten. Bij café-bar Bilbao bestelt u voor 20 euro een bord vol met álle pintxos van het huis. Voor een stadspanorama pakt u achter de Iglesia de San Nicolás de lift naar de bovenstad. Vanaf hier heeft u een mooi uitzicht op het oude stadscentrum Casco Viejo. Of wandel naar de basiliek van Begoña. Een stokoud kabelspoorbaantje voert piepend en krakend naar de top van de Artxanda-berg voor een nog hoger – en weidser – uitzicht.

Reisaanbieding

Tot € 100 korting
op een stedentrip
naar Bilbao

Met KLM Holidays stelt u zelf online uw ideale pakketreis samen. Combineer uw KLM-vlucht met een hotel en/of huurauto voor een voordelige prijs. Als Flying Dutchman-lezer krijgt u tot € 100 korting per boeking.

Hoe werkt het?

Ga naar klmholidays.nl en stel zelf uw stedentrip samen: bepaal hoelang u wilt blijven, selecteer een van de hotels (vanaf 3-sterren) in Bilbao en kies uw ideale vertrektijd uit het aanbod van drie KLM-vluchten per dag. Wist u dat KLM de CO2-uitstoot van uw vluchten compenseert na het boeken van een KLM-Holidays pakketreis? Zo maakt u een verantwoorde keuze.

€ 100 korting met uw Flying Blue Miles

Ga naar de Flying Blue Store (categorie Reizen). Voor 27.250 Miles ontvangt u een persoonlijke kortingscode. Vul deze in tijdens het boeken en de € 100 korting wordt automatisch afgetrokken van de totaalprijs.

€ 50 korting zonder Flying Blue Miles

Vul de kortingscode FD BILBAO in tijdens het boeken en de € 50 korting wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Voorwaarden

  • De kortingscode is geldig voor reizen t/m 31 december 2022.
  • De korting geldt per boeking.
  • Niet geldig op losse vliegtickets of op andere bestemmingen.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.
  • De kortingscode dient tijdens het boeken te worden gebruikt. Deze kan niet achteraf worden verwerkt.
  • Voor de korting van € 100 met Flying Blue Miles gelden andere voorwaarden. Bekijk deze in de Flying Blue Store.

 

De reizen van KLM Holidays worden verzorgd in samenwerking met Airtrade. Voor meer informatie:

holidays.klm.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf holidays.klm.nl/nl.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send