PROMOTION DREAMTRIPS

Reis van New York
naar het land van ijs

Het overgrote deel van Groenland mag dan onder een dikke laag ijs bedekt zijn, er blijft meer dan genoeg moois over om te ontdekken. Helemaal aan boord van het luxe, kleinschalige cruiseschip Insignia.  

De hoofdstad van Groenland is Nuuk, dat het centrum van handel, scheepvaart en industrie is. Met ruim dertienduizend inwoners is het de grootste stad, niet alleen in Groenland, maar in het hele Arctische gebied.

Wilde dieren

In het zuiden ligt Paamiut dat is gesticht in 1742. Hier bevindt zich de enige vissers- en bootschool van het land. De regio leent zich bij uitstek voor wandeltochten naar het achterland waar poolvossen, rendieren, muskusossen en berghazen leven. Qaqortoq is de grootste stad in het zuiden van Groenland. In de directe omgeving van het marktplein kunt u oude missionarisgebouwen bezoeken die nu musea zijn. Nog een bijzondere bezienswaardigheid zijn de geschilderde rots- en granieten muren en talloze stenen sculpturen die in de straten zijn opgesteld.

Welkom thuis

Aan boord van het gracieuze cruiseschip Insignia van Oceania Cruises zult u zich direct thuis voelen. De comfortabele hutten en openbare ruimtes zijn ingericht met luxe materialen. De rederij staat bekend om haar verfijnde keuken, niet alleen in het hoofdrestaurant, maar ook in het buffetrestaurant. Of laat u verrassen in de twee specialiteitenrestaurants, één met een Italiaans accent, het andere is een Amerikaans Steakhouse.

Reisaanbieding

15-daagse cruise van
New York naar IJsland
€ 4.889 p.p.

Vertrekdatum

U vertrekt op 2 augustus 2023. De 15-daagse cruise met de Insignia van Oceania Cruises is op basis van volpension. De prijs, vanaf € 4.889 p.p., geldt bij 2 personen in een deluxe buitenhut.

 

Altijd inclusief

  • Wifi.
  • Specialiteitenrestaurants.
  • Non-alcoholische dranken.
  • Bulgari-badproducten.
  • Keuze uit $ 400 boordtegoed of 4 landexcursies of een House Select-drankpakket. Exclusief bij Cruise Travel zijn de fooien inbegrepen.

 

Route

New York – Cape Cod Canal – Boston – Bar Harbor – Halifax – St. John’s – Nuuk – Paamiut – Groenland – Prins Christian Sund – Reykjavik

 

Meer informatie

Cruise Travel
Rokin 105A
1012 KM Amsterdam
020 236 03 33
info@cruisetravel.nl
cruisetravel.nl

Meer informatie?
Ga naar klm.com/dreamtrips óf neem direct contact op met de reisaanbieder.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send